joi, 1 iunie 2023

Cu gândul la o nouă victorie


A.C.S. Triumf Poiana Câmpina - A.F.C. Brebu

După victoria reconfortantă din runda trecută împotriva grupării Voința Vărbilău, scor 7-1, elevii lui Robert Săvulescu și-au propus încă trei puncte în deplasarea pe care o vor susține pe terenul formației Triumf Poiana Câmpina. Confruntarea din etapa cu numărul 33 a Ligii A Prahova va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00.

Bunea speră la un nou succes

În tabăra gazdelor plutește optimismul și dorința pentru victorie este la ea acasă, lucru reiterat și de antrenorul Vali Bunea (foto):

Un meci ca oricare altul pe care îl vom trata normal și de la care ne dorim toate punctele puse în joc. Se întâlnesc două echipe din zonă de la care așteptările sunt mari. Sper să fim în efectiv complet și să producem un fotbal de calitate iar fanii noștri să fie satisfăcuți la finalul meciului. Chiar dacă am jucat câțiva ani la formația brebeană, acum sunt acasă și îmi fac datoria față de actualul meu club”.

Săvulescu vrea să lege o nouă victorie

Varianta unei noi victorii este îmbrățișată și de antrenorul oaspeților, Robert Săvulescu (foto) care înaintea acestui joc a declarat:

Mergem la victorie în ciuda faptului că ne vor lipsi câțiva titulari. Ne așteaptă un joc dificil, un joc care naște multe patimi și pasiuni de ambele părți. Sper la un meci frumos care să satisfacă exigențele publicului care în opinia mea va fi în număr mare prezent în tribuna stadionului de lângă gara Câmpinei”.

În acest moment, după succesul din etapa trecută, formația din Brebu se află pe locul 8, cu 53 de puncte în clasament în timp ce jucătorii din Poiana Câmpina, după ce au remizat pe teren propriu cu C.S.O. Băicoi, scor 2-2, ocupă poziția cu numărul 12 cu 40 puncte la activ. Partida va fi arbitrată de Paul Manu secondat la cele două linii de Mihai Vizitiu și David Ştefan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ionuț Borcan.

Runda cu numărul 33, penultima din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide:

► C.S. Câmpina - C.S.C. Măneciu

► C.S.O. Băicoi - A.F.C. Bănești

► Tricolorul Breaza - C.S.O. Teleajanul Văleni de Munte 

► Petrolul `95 - Atletic United

► Voinţa Vărbilău - C.S.O. Boldeşti

► C.S. Măneşti - C.S. Brazi

► C.S. Berceni - Unirea Urlați

► C.S. Strejnicu - C.S. Cornu