sâmbătă, 25 martie 2023

Un succes la limitã


C.S. Cornu - A.C.S. Triumf Poiana Câmpina 1-0 (1-0)

A fost unul dintre jocurile în care împătimiții fotbalului ar fi indicat un 1 mare solist, pronostic care în final s-a și adeverit. Până la urmă, diferența de valoare oglindită în primul rând de pozițiile din clasament nu a fost chiar așa de vizibilă pe gazon, acolo unde prestația elevilor lui Dragoș Mihalache nu a mai fost așa de convingătoare față de cea din etapa trecută. Unicul gol al meciului a fost consemnat în minutul 40, atunci când la o lovitură liberă de pe flancul drept, ”il capitano” Costin Butoi a trimis cu capul imparabil în plasa porți adverse de la 5 metri. Una peste alta a rezultat o victorie confortabilă mult gustată de micuța galerie a gazdelor care de la meci la meci ocupă un loc special în peisajul fotbalului prahovean.

CS Cornu: Cojocaru - Zamfir, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi (cpt), Stancu, Stănescu, Filip, P. Radu, Șovăială. Au mai evoluat: Ducu, Mitran, Cârstian.

Antrenor: Dragoș Mihalache

La finele săptămânii viitoare, fotbaliștii din Cornu vor susține un test mult mai important, aceștia urmând să evolueze pe gazonul din Brebu în fața unei formații cu adevărat redutabile.

Dragoș Mihalache: ”Am mari așteptări de la următoarele partide”

După acest ultim joc, Dragoș Mihalache (foto) a spus că este mulțumit de rezultat dar nu și de jocul în ansamblu al echipei și așteaptă o comportare pe măsură în următoarea partidă programată la Brebu contra jucătorilor de la A.F.C.

”Un joc mai slăbuț din partea elevilor mei care nu au mai interpretat partiturile din etapele trecute. Sunt mulțumit de rezultat dar am mari așteptări de la următoarele două partide, cu A.F.C. Brebu și C.S.O. Boldești”, a spus cunoscutul antrenor cornean.