vineri, 24 martie 2023

Greu, dar nu imposibil!


A.S. Târgşorul Vechi Stãnceşti - C.S. Şotrile

Etapa cu numărul 18 aduce pentru gruparea din Şotrile un adversar de calibru pus pe fapte mari în acest sezon. Cu obiectivul declarat de promovare, gazdele pornesc cu prima șansă într-o dispută care pentru fotbaliștii şotreni se poate numi drept o misiune imposibilă. Sigur, poate fi totuși și puțină exagerare, în condițiile unde în sport orice este posibil și rezultatul unui joc poate depinde de mai mulți factori. De acest lucru sunt conștienți și elevii antrenați de Gabi Lupu care în acest meci pot dovedi că locul ocupat în acest moment poate fi unul mincinos. C.S. Şotrile se află în clasament pe poziția 11, cu 16 puncte iar adversarii lor din această etapă ocupă poziția cu numărul 2, acumulând până în prezent 38 de puncte. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică dimineața, pe stadionul din Stăncești, începând cu ora 13.30. Partida va fi arbitrată de Nicolae Breoi secondat la cele două linii de Doru Petre și Louis Oprescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Radu Vasile.


În fotbal orice este posibil, este de pãrere Andrei Tănase

Despre jocul de la Stăncești, atacantul din Şotrile, Andrei Tãnase (foto), autorul unei ”duble” în etapa trecută, a spus:

”Ne așteaptă una dintre cele mai grele deplasări din acest sezon. Întâlnim o formație care are ca obiectiv promovarea și chiar dacă în tur am învins-o pe teren propriu acum datele problemei sunt cu totul altele. Oricum, mergem să ne jucăm șansele și sper ca împreună cu colegii mei să obținem un rezultat pozitiv”

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 A.S. Gorgota - Gloria Vâlcănești

► Prahova Tinosu - C.S. Aricești Rahtivani

 C.S. Şirna Varnița - Flacăra Filipești

 Viitorul Predești - Arizona Zalhanaua

 Viitorul Cosminele  - Viitorul Poienarii Burchii

 Tineretul Poienarii Burchii - Avântul Măgureni

 C.S. Brazi Popești - Prahova Nedelea