vineri, 24 martie 2023

Cu gândul la o nouă victorie


Unirea Urlați - A.F.C. Brebu

După victoria reconfortantă din runda trecută împotriva grupării CSO Teleajen Vălenii de Munte, elevii lui Robert Săvulescu și-au propus încă trei puncte în deplasarea pe care o vor susține pe terenul formației Unirea Urlați. Confruntarea din etapa cu numărul 21 a Ligii A Prahova va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00.

Săvulescu vrea să lege o nouă victorie

Varianta unei noi victorii este îmbrățișată și de antrenorul oaspeților, Robert Săvulescu (foto) care înaintea acestui joc a declarat:

Venim după o victorie meritată și pot spune că după trei etape din acest sezon echipa este pe val. Chiar dacă ne confruntăm cu două accidentări de marcă, plecăm cu prima șansă în acest meci. Vom întâlni o formație avidă de puncte care joacă în fața propriilor suporteri dar eu am încredere în forța de joc a echipei mele care de fiecare dată a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu oricine în această serie. Este momentul să arătăm din nou acest lucru”.

În acest moment, după succesul din etapa trecută, formația din Brebu se află pe locul 8, cu 34 de puncte în clasament în timp ce jucătorii din Urlați, după ce au pierdut în deplasarea de la A.C.S. Triumf Poiana Câmpina, scor 0-3, ocupă poziția cu numărul 16 cu 13 puncte la activ. Partida va fi arbitrată de Costin Drăgănescu secondat la cele două linii de Bogdan Mociorniță și Gabriel Enache. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Tudor Negoiță.

Runda cu numărul 21 mai cuprinde următoarele partide:

► C.S.O. Teleajanul Văleni de Munte - C.S.O. Boldeşti

► Petrolul `95 - C.S. Strejnicu

► C.S. Brazi - C.S.O. Băicoi

► Atletic United - Voinţa Vărbilău

► C.S. Cornu - A.C.S. Triumf Poiana Câmpina 

► C.S.C. Măneciu - C.S. Măneşti

► A.F.C. Bănești -Tricolorul Breaza

► C.S. Câmpina - C.S. Berceni