joi, 23 martie 2023

În așteptarea liderului!


A.F.C. Bănești - Tricolorul Breaza

În ultimele sezoane, întâlnirile directe au fost considerate puncte de atracție fierbinți, fiind considerate capete de afiș ale etapelor aferente. De fiecare dată au rezultat adevărate turniruri fotbalistice mult gustate de fanii celor două grupări. Din păcate astăzi cele două formații au obiective diametral opuse. Dacă Tricolorul defilează la pas prin fața echipelor C.S. Câmpina și Petrolul `95, ultimele două cu un număr foarte mic de suporteri care și-au făcut iluzii degeaba cu privire la promovare, de partea cealaltă gruparea băneşteană se află la polul opus al clasamentului, aflându-se la această oră într-un proces de reconstrucție. În etapa trecută, fotbaliștii brezeni s-au impus pe teren propriu, 4-1 cu C.S.O. Măneciu, iar pupilii președintelui Ion Boncu au cucerit un punct prețios în deplasarea cu C.S. Berceni, scor 1-1. În tur, la Breaza gazdele și-au trecut în cont toate punctele, scor 5-0. Liniile ce clasament sunt următoarele:

1.  Tricolorul   20 17 2   1 76-12  53p.

15. AFC           20   4 2 14 26-61  14p.  

Așadar un joc în care favoriți cerți sunt fotbaliștii de la Tricolorul Breaza dar rămâne speranța ca fanii celor două formații vor putea asista la un joc plăcut în care fotbalul va avea numai de câștigat. Deci un joc programat sâmbătă dimineața, ora 11.00, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Ciprian Piciu secondat la cele două linii de Alexandru Chioibașu și Valentin Dumitrache.

Speranțe într-un joc bun

Fără înfrângere în acest sezon, antrenorul gazdelor, Florin Pancovici (foto), consideră că elevii săi pot oferi o replică notabilă liderului la zi în Liga A Prahova.

Un meci foarte greu pentru noi, de altfel primul test mai important din actuala stagiune. Nu ne sperie adversarul și le-am spus băieților că numai de ei depinde ca prin jocul lor să se ridice la valoarea fotbaliștilor brezeni. Sper să depășim cu bine și acest obstacol”.

Oaspeții se gândesc numai la victorie

Ca la toate partidele pe care le-a susținut până acum, Costin Plăvache (foto) are ca principal scop obținerea celor trei puncte puse în joc.

Mergem să câștigăm. Ne respectăm adversarul dar avem în continuare nevoie de puncte și în perspectiva jocului pe care-l vom susține pe teren propriu cu C.S. Câmpina. Trebuie să arătăm seriozitate, să arătăm că ne dorim cu adevărat să facem performanță și la final să terminăm pe primul loc”.

Runda cu numărul 21 mai cuprinde următoarele partide:

► C.S.O. Teleajanul Văleni de Munte - C.S.O. Boldeşti

► Petrolul `95 - C.S. Strejnicu

► C.S. Brazi - C.S.O. Băicoi

► Unirea Urlaţi - A.F.C. Brebu

► Atletic United - Voinţa Vărbilău

► C.S. Cornu – A.C.S. Triumf Poiana Câmpina 

► C.S.C. Măneciu - C.S. Măneşti

► C.S. Câmpina - C.S. Berceni