duminică, 19 martie 2023

Un rezultat echitabil!


C.S. Şotrile - Gloria Vâlcãneşti 2-2 (2-1) 

În tentativa de a aduna cât mai multe puncte, elevii lui Gabi Lupu au plătit la final tribut unor greșeli din defensivă. De fapt, accidentările unor titulari de drept din acest compartiment au condus la acest deznodământ care lasă totuși un gust amar fanilor acestei formații. Prima repriză l-a scos la rampă pe Andrei Tănase care a făcut o  ”dublă” în minutele 17 și 40, oaspeții fiind și ei prezenți pe lista marcatorilor cu un gol bifat în minutul 35. Mitanul secund a fost la fel de animat, Lupu și Marin trecând pe lângă gol dar în minutul 80, defensiva șotreană s-a clătinat din nou, vizitatorii reușind o egalare care în final le-a adus un punct în economia acestui joc.


La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Îmi pare rău că nu am reușit să ne impunem dar greșelile din apărare ne-au costat. Acesta este fotbalul, atât s-a putut astăzi. Trebuie să strângem rândurile pentru că vor urma o serie de meciuri foarte dificile”.


Tot pe marginea acestei partide, Ionuț Mănescu (foto), președintele formației gazdă a declarat: ”Rezultatul nu mă mulțumește. Era un joc pe care trebuia să-l câștigăm. Am avut probleme în apărare unde ne-au lipsit niște jucători de bază. Mergem mai departe, capul sus și ne concentrăm pentru următoarele partide”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Ioana - Filip, Corneanu, Olaru, Constantin, Lupu, Marin (cpt), F. Rada, Bucura, Voicu, Tănase. Au mai fost folosiți: Badea, Olteanu, Tocitu, Barbu, Stancu. Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile se vor deplasa pe terenul formației A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti.

- Galerie foto -