duminică, 19 martie 2023

C.S. Cornu nu se dezminte


Voința Vărbilău - C.S. Cornu 0-1 (0-1)

Aureolați de două succese consecutive, jucătorii din Vărbilău au visat cu ochii deschiși la repetarea aceluiași scenariu însă acest deziderat nu a mai avut sorți de izbândă. Și de această dată C.S. Cornu a arătat că rămâne una dintre cele mai puternice formații din serie, mai precis o aspirantă clară la un loc pe podium. Elevii lui Dragoș Mihalache au gestionat foarte bine un joc în care gazdele, chiar dacă au avut o replică curajoasă, au lovit o singură dată decisiv pentru ca cele trei puncte să ia drumul Cornului. A fost minutul 35, atunci când la un corner de pe stânga executat de Ștefan Radu, George Bârsănel a reluat cu capul din 2 metri, fără speranțe pentru portarul advers.

CS Cornu: Tănase - Zamfir, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi (cpt), Stancu, Telea, Filip, P. Radu, S. Radu. Au mai evoluat: Șovăială, Mitran, Soare, Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

La finele săptămânii viitoare, fotbaliștii din Cornu vor evolua în fața propriilor suporteri, urmând să primească vizita jucătorilor de la Triumf Poiana Câmpina.


“O victorie meritată pe care o anticipam. Din păcate suprafața de joc a lăsat mult de dorit în schimb timpul frumos și publicul prezent au dat o notă de culoare în plus acestui meci. Dăruirea și determinarea elevilor mei au condus la acest frumos succes și în continuare privim cu încredere jocurile din acest retur” - Dragoș Mihalache, antrenor C.S. Cornu.