duminică, 19 februarie 2023

Un amical cu multe goluri!



Activând în eșaloane diferite, dar împărțind același stadion în campionat, cele două grupări s-au aflat pentru prima oară față în față. Cum suprafața de joc a stadionului din Brebu este protejată în acest moment, această confruntare s-a desfășurat pe sinteticul ploieștean amenajat la Parcul Municipal Vest. Cu absenţe notabile de o parte și de alta, cele două formații au produs totuși un joc agreabil, plăcut ochiului, cu multe goluri. Cei care au deschis balul au fost jucătorii din Brebu, Șchiopu, Dima și Vișan fiind marcatorii primei reprize. După pauză, şotrenii au redus din diferență prin Lupu însă replica a fost promptă, Dumitru din penalty și Oancea majorând avantajul A.F.C. - ului. A urmat reușita lui Bucura însă finalul a aparținut brebenilor care au închis tabela prin golurile înscrise de Vișan și Șchiopu. Așadar o victorie logică, scor 7-2, în care experiența și valoarea elevilor antrenorului Robert Săvulescu și-a spus cuvântul.  

► A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Dima, Duricu, Dumitru, Stoica, Șchiopu, Oancea, Vișan. Au mai evoluat: Baciu, Popa, Gheorghe, Țapu.

Antrenor: Robert Săvulescu

► C.S. Sotrile: Mănescu - Constantin, Dobri, Bucura, Badea, Lupu, Olteanu, Stancu, C. Rada, Voicu, Corbu. Au mai fost folosiți: Ioana, Ciuse, Buzoianu, Petrescu.

Antrenor: Gabi Lupu

În continuare, A.F.C. - ul are programat la finalul săptămânii viitoare un nou test, de această dată contra echipei Sportul Câmpina, în timp ce fotbaliștii din Şotrile vor debuta oficial într-o etapă de Cupă.

“A fost un test util pentru noi. În ciuda scorului înregistrat am primit o replică bună din partea unei formații ambițioase, dispusă la efort. Ne aflăm cum se spune pe ultima sută de metri în acest final de pregătire. Vom mai susține încă un amical  după care vom intra în focul luptei“ a spus președintele brebenilor, Cătălin Tănase.

De partea cealaltă, Gabi Lupu a declarat următoarele: “Consider că am avut o prestație curajoasă în fața unui adversar superior, cu mai multă experiență. Din păcate ne-am confruntat cu câteva absenţe notabile, mai ales în compartimentul defensiv unde am fost nevoit să fac improvizații. Apreciez disponibilitatea la efort a elevilor mei și privesc cu încredere sezonul care va urma“.