marți, 21 februarie 2023

C.S. Şotrile gata de start!


11    C.S. Şotrile    15     3  5  7    20-27    14p

Schimbările de antrenor, trei la număr, și dezinteresul unor jucători au făcut ca echipa din Şotrile să aibă o evoluție sub așteptări. Odată cu începutul pregătirilor pentru noul sezon, conducerea clubului s-a debarasat de acei jucători problemă, punându-se mult accent pe seriozitate și dorința celor rămași de a aduce corabia pe linia de plutire. “Suntem la final de pregătire, gata de a porni la drum. Pentru noi se anunță un sezon foarte dificil în care obiectivul este acela de a reveni pe un loc de la mijlocul clasamentului. Avem nevoie de puncte cât mai multe și vreau să cred că băieții au înțeles foarte bine mesajul meu. I-am văzut în aceste amicale foarte determinați, cu dorința de a redresa parcursul echipei în viitoarea stagiune. Este clar că voi miza numai pe acei jucători care fac parte din lotul pe care deja l-am bătut în cuie alături de Ionuț Mănescu, președintele clubului nostru. Pentru mine nu contează numele, important este caracterul jucătorilor. Față de tur s-a renunțat la o serie de jucători care nu au dovedit afecțiune față de culorile acestei echipe”, declara recent Gabi Lupu (foto-jos), antrenorul acestei grupări.


În aceste condiții, formația din Şotrile, susținută financiar de Primăria și Consiliul Local al cunoscutei localități prahovene care merită din plin aprecierile iubitorilor de fotbal, privește cu încredere viitorul sezon. Cu un lot deja definitivat, această grupare așteaptă să debuteze oficial la finele acestei săptămâni, într-o primă etapă de Cupă, urmând ca pe 12 martie să pornească la drum returul Super Ligii B1 Vest, atunci când elevii lui Gabi Lupu se vor deplasa pe terenul formației A.S. Gorgota.    

Lot:

● Portari: Ion Mănescu, Ioana Cătălin.

● Fundaşi: Radu Olaru, Alexandru Filip, George Badea, Robert Constantin, Alexandru Corneanu, George Ungureanu, Ionuț Manea. 

● Mijlocaşi: Gabriel Lupu, Marin Dragoș, Mihnea Olteanu, Ciprian Petrescu, Alexandru Voicu, Mircea Tănăsoiu, Bogdan Bucura, Mihai Ciuse, Petre Barbu, Cristian Rada, Andrei Buzoianu, Alin Stancu.

● Atacanţi: Alin Tănase, Flavius Rada, Vlad Tocitu, Mario Corbu.

Conducere:

●  Antrenor: Gabriel Lupu

●  Organizator de competiții: Ion Lupu

●  Delegat: George Gherghina

●  Preşedinte: Ion Mănescu

Sosiri: Robert Constantin (A.F.C. Bănești), Alexandru Filip (Triumf Poiana Câmpina), Alexandru Voicu, Mihai Ciuse, Alin Buzoianu (toți trei de la C.S. Valea Doftanei).

Plecări: Ciprian Gheorghe, Lucian Necula, Ciprian Milu (destinații necunoscute)