sâmbătă, 18 februarie 2023

C.S. Cornu își trece în cont un nou succes

 

C.S. Cornu a dat curs unei invitații venite din partea unei echipe de juniori U 19 a clubului F.C. Petrolul care combate în cel mai puternic campionat juvenil din România. Partida a avut loc pe terenul din Brazi, iar la pauză a avut scorul de 1-1, după ce C.S. Cornu a deschis scorul prin Nicolas. În partea secundă, cornenii au scuturat plasa porții adverse prin Soare, Radu și Bârsănel, dar și “lupişorii“ au mai punctat o dată. De notat că la finalul partidei Filip a ratat o lovitură de la punctul cu var, tabela consfiinţind un succes clar al trupei antrenare de Dragoș Mihalache, scor 4-2. Distribuția formației C.S. Cornu a avut următoarea configurație: Cojocaru - Zamfir, Bîrsănel, Sandu, Mănescu, Stancu Filip, Radu, Nicolas, Mitran, Soare. În repriza secundă au mai intrat: Tănase și Militaru.

“Un joc joc foarte util pentru noi în fața unei formații de certă perspectivă. În final experiența și maturitatea echipei mele și-a spus cuvântul. Consider, și nu vreau să greșesc, suntem un colectiv unit, superior celui din campionatul trecut. Abordăm cu încredere noul sezon în care sper să avem o evoluție notabilă“, a concluzionat la finalul jocului Valentin Sandu (foto-sus), un fotbalist cu o vastă experiență.

Următorul amical al grupării prezidate de Ionuț Manta, ultimul din această perioadă de pregătire, rămâne să fie stabilit în cursul săptămânii viitoare.