sâmbătă, 18 februarie 2023

A.F.C. Bănești a spart gheața!

 


A.F.C. Bănești a bifat, sâmbătă, 18 februarie, al cincilea amical disputat în această pregătire de iarnă. A fost primul joc în care trupa prezidată de Ion Boncu s-a desprins în câștigătoare, scor 6-4. Mai mult, a fost și primul joc în care echipa gazdă a spart gheața, reușind primele goluri din această perioadă precompetiţională. Per ansamblu, elevii antrenorilor Florin Pancovici și Alin Dinu, au arătat mult mai bine față de partidele anterioare fiind în permanenţă la conducerea jocului. Cu Alex Puchea la pupitru, gazdele au avut o prestație notabilă, trecându-si în cont până la pauză trei goluri grație reușitelor lui Laurenţiu Bârsan (`15 și `38) și Cristi Dumitrache (`32). În mitanul secund, pe fondul mai multor schimbări, golurile s-au înmulţit iar rezultatul final a consfiinţit o victorie meritată a gazdelor, tabela fiind modificată de Alexandru Dumitrache (`60) și Alexandru Banu (`82 și `88).

A.F.C. Bănești a mizat pe: Stancu - A. Dumitrache, Dumitru, Aranchilovici, Albină, Vasile, Puchea, Cocoș, Toma, Bârsan, C. Dumitrache. Pe parcursul meciului au mai intrat: Bucuroiu, Tudor, Condrea, Manole, V. Banu, A. Banu, Beţivu, Savu.

Campionatul Ligii A Prahova se reia în primul weekend al lunii martie, dar până atunci, A.F.C. - ul va combate într-o partidă oficială de Cupă la finele săptămânii viitoare.

Florin Pancovici este foarte încrezător

Antrenorul echipei băneştene a fost mulțumit, pentru că vede un progres.

”Am reușit o partidă bună, contra unui adversar destul de curajos prin felul cum a abordat acest meci. Mă bucur că încet, încet formula de joc pe care încerc să o aplic pe gazon începe să funcționeze. Remarc pofta de joc a băieților dar este clar că mai avem mult de lucru. Sper că de la meci la meci să arătăm din ce în ce mai bine, primul prilej de a demonstra că ne aflăm pe un drum bun fiind meciul de Cupă pe care-l vom susține la finalul săptămânii viitoare”, a declarat Pancovici.

În aceași notă s-a situat și noul atacant venit de la Unirea Teleajen, Laurențiu Bîrsan (foto-sus).

”A fost un joc în care echipa chiar avea nevoie de un rezultat pozitiv. Mă bucur că am reușit să marchez două goluri și sper că pe parcursul sezonului care urmează să am parte de mai multe astfel de reușite. Suntem un grup în formare și sper ca evoluția noastră să se situeze la un nivel mult mai ridicat. Este nevoie de muncă și seriozitate și sunt convins că prestaţia echipei se va situa pe o linie ascendentă”.

- galerie foto -