vineri, 2 decembrie 2022

Ultimul vals!

Tricolorul Breaza - A.F.C. Brebu


Finalul de stagiune aduce în prim plan câteva restanţe, printre care și meciul de la Breaza, unde localnicii vor primi vizita echipei A.F.C. Brebu. Aureolați cu titlu de campioni de toamnă, fotbaliștii brezeni pornesc cu prima șansă, având la această oră cel mai puternic lot din serie. Privind rezultatele de până acum, se poate spune că elevii lui Costin Plăvache au defilat prin fața celorlalte competitoare și au toate atuurile ca la finalul campionatului să dețină cununa de lauri. De partea cealaltă, trupa lui Robert Săvulescu a arătat că știe să se mobilizeze în fața granzilor mai ales că la acest moment nu există nici un dram de presiune. Rămâne de văzut la ce turație vor evolua fotbaliștii brebeni care deja sunt cu gândul la vacanță după ce au înregistrat un sezon remarcabil. Liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

1.    Tricolorul             16  13 2  1     62 -   8  41p

8.    AFC Brebu           16    8 3  5     29 - 27  27p

Așadar se anunță un meci interesant care poate oferi un spectacol fotbalistic de calitate. Partida poate fi urmărită duminică dimineață pe stadionul ”Parc” din Breaza, începând cu ora 11.00.

Despre ultimul joc pe care echipa sa îl va susține în această stagiune, președintele A.F.C. - ului, Cătălin Tănase (foto) a spus:

”Ne așteaptă un derbi de tradiție și vom avea în față o formație care are cele mai mari șanse să câștige seria. Remarc obiectivitatea cu care a fost prezentată echipa noastră pe pagina oficială a clubului gazdă. Mergem cu tot lotul avut la dispoziție și sper, chiar dacă condițiile meteo nu prea sunt prielnice, la un joc bun care să satisfacă exigențele publicului spectator”

La centru se va afla Paul Manu ajutat la cele două linii de Alexandru Cîrstea și Valentin Dediu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Marian Deaconu.

Tot la acest final de weekend se vor mai consuma încă două meciuri restante din etapa a 13-a:

► Voința Vărbilău - C.S.O. Băicoi

► C.S.C. Berceni - C.S.O. Boldești Scăieni