duminică, 4 decembrie 2022

S-a coborât cortina!

Tricolorul Breaza - A.F.C. Brebu 3-1 (1-1)


Finalul de sezon în fotbalul mic prahovean a coincis cu disputarea a trei restanţe aferente etapei cu numărul 13. Una dintre acestea a fost găzduită de stadionul ”Parc” din Breaza, acolo unde liderul și-a consolidat poziția în clasament, obținând în final o victorie meritată. A fost un joc disputat în condiții meteo mai dificile și din păcate în fața unui număr foarte mic de spectatori având în vedere că echipa antrenată de Costin Plăvache a terminat pe primul loc și vizează o promovare în Liga a treia. După ce Mădălin Vișan l-a executat pe Negreanu (`16) egalarea a survenit peste numai cinci minute prin Daniel Dumitru. A fost o primă repriză care l-a scos în relief pe Sebi Stănulescu aflat la ultimul său joc sub culorile AFC - ului, acesta anunțând că pune punct carierei sale sportive. După pauză, mult mai prezenți în joc, fotbaliștii gazdă și-au mărit diferența prin Vlad Burlacu (`63) și Cristi Negotei (`84).

► Tricolorul: Negreanu - Badea, O. Gheorghe (cpt), Burlacu, Musea, Roșu, M. Duricu, A. Popa, D. Dumitru, Petrescu, Negotei. Au mai jucat: Ioniță, Nedelcu și Ştefănoiu.

Antrenori: Costin Plăvache și Laurenţiu Urdea

► A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) - Dima, Oprica, Neagu, Marcu, B. Dumitru, F. Stoica, Mărăcineanu, A. Duricu, Oancea, Vișan. Pe parcursul partidei au intrat: Baciu și Ștefan.

Antrenor: Robert Săvulescu.

Așadar cortina s-a lăsat și peste acest sezon, cu bune și rele, și până la venirea primăverii, microbistii vor avea timp la gura sobei să analizeze, să facă calcule și să pună la cale un nou sezon fotbalistic.

Declarații după joc:


Marius Vișan (director C.S.O. Tricolorul) :

 “Un meci echilibrat în care echipa oaspete și-a vândut scump pielea, mai ales pe un gazon care poate a și avantajat-o. Sper că în pauza competițională să ne întărim cu 5 jucători titulari care vor proveni din ligi superioare iar la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul propus“.


Cătălin Tănase (președinte A.F.C. Brebu) :

“Nu contest victoria gazdelor dar la 1-1 consider că am avut penalty clar. Una peste alta sunt mulțumit de evoluția băieților și am toată admirația pentru efortul care l-au depus în acest sezon. Urmează o vacanță binemeritată iar la jumătatea lui Ianuarie ne vom relua pregătirile“.