joi, 3 noiembrie 2022

Un nou test important!

A.F.C. Brebu - C.S. Mănești


Vecine în clasament, cele două competitoare promit un fotbal de calitate într-o partidă care se anunță foarte echilibrată. Dacă fotbaliștii pregătiți de Robert Săvulescu au avut liber în etapa trecută, jocul cu Tricolorul Breaza fiind amânat, gruparea din Mănești nu a stat degeaba, administrând o înfrângere clară, scor 5-3, formației Triumf Poiana Câmpina. Interesant este că principalul marcator al echipei oaspete, Sergiu Ivan, a înscris toate cele cinci goluri în poarta Triumfului, fiind un atacant de temut pentru orice apărare adversă. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

6.    CS Mănești         13  7 3  3     41 - 19  24p

7.    AFC Brebu          12  6 3  3     23 - 20  21p


Și de această dată iubitorii de fotbal își vor putea îmbogăți colecția cu un interesant program de meci (foto) cu condiția să fie prezenți la stadion. 

Partida este programată sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 14.00. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Andrei Achimescu.

Legat de jocul de sâmbătă, Alex Duricu (foto), cunoscutul mijlocaș al grupării din Brebu a spus: ”Întâlnim una dintre echipele bune din serie cu care în ultimele sezoane ne-am împărțit punctele. Venim după o etapă în care noi am stat, jocul cu Breaza fiind amânat, și dorim să continuăm șirul de meciuri fără înfrângere din ultima perioadă de timp. La noi revine Bogdan Dumitru și am încredere că în asemenea jocuri, cu adversari buni, ne vom mobiliza iar rezultatul va fi unul pe măsură”.

Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele echipei gazdă a spus:

”Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim o echipă care joacă de mult timp împreună și care în ultimele sezoane cochetează cu primele poziții în clasament. Ne trebuie concentrare, ne trebuie determinare. Nu avem voie să facem pași greșiți mai ales că evoluăm în fața propriilor suporteri”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S.C. Măneciu - C.S.O. Băicoi

● C.S.O. Boldeşti - Tricolorul  Breaza

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Strejnicu

● C.S. Brazi - C.S. Berceni

● Unirea Urlaţi - Petrolul `95

● C.S. Cornu - C.S. Câmpina     

● Triumf Poiana Câmpina - Voinţa Vărbilău

● Atletic United - A.F.C. Băneşti