sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Final de coșmar!

A.F.C. Brebu - C.S. Mănești 3-4 (3-2)


Echipa pregătită de Robert Săvulescu nu a avut deloc o misiune ușoară în disputa cu C.S. Mănești. În fața unui public avid de fotbal, cele două competitoare au oferit un joc viu disputat în care la final oaspeții au fost cei care și-au trecut în cont cele trei puncte. A fost o primă repriză în care tabela s-a modificat de mai multe ori. Pe fondul unui joc deschis, primii care au lovit au fost localnicii prin Mădălin Vișan (`4) și Tibi Oancea (`16) dar oaspeții au revenit  cu două goluri după care același Tibi Oancea (`37) și-a adus echipa în avantaj prin transformarea unui penalty. După pauză, surprinzător, replica gazdelor a scăzut în intensitate dar același Tibi Oancea (`62) nu a mai reușit să marcheze de la punctul cu var. A fost momentul când gazdele au picat psihic dând posibilitate vizitatorilor să întoarcă rezultatul pe un final de coșmar pentru elevii lui Săvulescu. Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: R. Gheorghe - Apăunei, Oprica, Marcu, Dima, Mărăcineanu, Duricu, Dumitru (cpt), Drăgan, Vișan, Oancea. A mai fost folosit și Stoica. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când Bogdan Dumitru & Co. se vor deplasa pe terenul din Vărbilău  unde vor întâlni echipa locală Voința.

Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Din păcate pentru noi, după un început bun nu am tratat așa cum trebuie un joc care în final ne-a adus o înfrângere cu un gust amar. A fost un meci deschis, cu multe goluri dar așa cum se întâmplă în fotbal, ocaziile s-au răzbunat. Acesta este fotbalul și trebuie să învățăm din greșeli“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Ce pot să mai spun? Sunt supărat de rezultat. Am avut de două ori meciul în mână și nu am știut să-l gestionăm. Nu avem ce face. Trebuie să mergem înainte“.