joi, 10 noiembrie 2022

Un joc deschis oricărui rezultat!

Voința Vărbilău - A.F.C. Brebu

Aproape de finalul stagiunii, etapa cu numărul 15 aduce față în față două formații sensibil egale, lipsite de griji la această oră. Se anunță un joc de mijlocul clasamentului ambele competitoare defilând împreună în acest moment.

7.    AFC Brebu           13  6 3  4     26 - 24  21p

10.  Voința                   13  6 2  5     18 - 22  20p

Dacă fotbaliștii pregătiți de Robert Săvulescu au avut parte în runda trecută de un insucces în propriul fief, 3-4, cu C.S. Mănești, gruparea din Vărbilău a reușit un punct prețios în deplasarea de pe terenul formației Triumf Poiana Câmpina, 0-0. Rămâne de văzut dacă fotbaliștii oaspeți vor reuși să taie elanul gazdelor care având în spate și sprijinul propriilor suporteri constituie o nucă greu de spart pentru orice adversar. Partida este programată duminică dimineața, pe stadionul din Vărbilău, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Louis Oprescu și Gabriel Enache. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Niță.

Legat de partida cu Voința, Bogdan Dumitru (foto), ”căpitanul” formației vizitatoare a declarat:

”Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă care evoluează bine acasă și care are suportul publicului local. Din păcate, noi venim după un joc în care am suferit o înfrângere surprinzătoare și este momentul ca toți să strângem rândurile. Încercăm să obținem un rezultat pozitiv”.

Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele echipei oaspete a spus:

”Sunt încă supărat după eșecul din etapa trecută. Nu pot să înțeleg cum poți să pici moral după un joc pe care l-ai avut în mână. Despre jocul de duminică ce pot să spun? Mă îngrijorează atitudinea jucătorilor mei, inconstanța în meciuri. Vreau să cred că fiecare jucător înțelege importanța meciurilor care au mai rămas de disputat. Este vorba și de partea financiară care conform obiectivului propus, adică primele 10 locuri, va fi sau nu afectată. Rămâne ca ei să decidă acest lucru”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Petrolul `95 - C.S. Cornu

● C.S. Câmpina - Atletic United

● C.S.O. Băicoi - Triumf Poiana Câmpina

● A.F.C. Bănești - C.S.C. Măneciu

● C.S. Strejnicu - Unirea Urlaţi

● C.S. Mănești - C.S.O. Boldeşti

● Tricolorul  Breaza - C.S. Brazi

● C.S. Berceni - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte