duminică, 13 noiembrie 2022

Eșec cu gust amar pentru oaspeți!

Voința Vărbilău - A.F.C. Brebu 2-0 (1-0)   


Vremea frumoasă de afară a atras un public local avid de fotbal, venit să-și încurajeze favoriții într-o înfruntare care a adus față în față două formații de jumătatea clasamentului. A fost un meci pe care formația oaspete l-a început cu handicapul primirii unui gol chiar în startul partidei, după un șut puternic expediat de Arnautu (`1) de la 30 de metri la care Gheorghe nu a avut replică. Fără a acuza șocul, elevii lui Săvulescu au ieșit la joc dar cele câteva situați de gol create au fost irosite cu multă ușurință. După pauză, jocul parcă a fost copiat la indigo, Bobeică (`47) mărind diferența în ciuda faptului că oportunitățile de gol din acest meci pe care le-a avut Vișan și Dumitru nu au fost materializate și pe tabela de marcaj. Pentru vizitatori rămâne în urmă un gust amar pentru un joc în care fotbaliștii din Vărbilău au fost mai pragmatici și au avut un portar aflat în zi de grație. Urmează etapa cu numărul 16 în care Bogdan Dumitru & Co. vor întâlni pe teren propriu pe Triumf Poiana Câmpina. Primul ”11” trimis de Săvulescu pe gazon a avut următoarea componență: Gheorghe - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Dima, Ștefan, Stoica, Dumitru (cpt), Duricu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat Popa, Baciu și Apăunei.

Pe marginea acestei partideRobert Săvulescu (foto), cunoscutul tehnician al A.F.C. - ului, a declarat: “O primă repriză bună pentru noi, chiar dacă am primit gol. Din păcate ratăm situații clare de gol și unele greșeli au repercusiuni și pe tabelă. Așa s-a întâmplat și în actul secund și în final am părăsit terenul cu capetele plecate. Trebuie să strângem rândurile în următorul joc pe care îl vom susține pe teren propriu“

Supărat de rezultat dar și de anumite greșeli individuale, Cătălin Tănase (foto), președintele formației din Brebu, a spus.  “Am avut momente de joc bun dar ca și în partidele anterioare nu am reușit să ne impunem. În final gazdele au obținut o victorie meritată. Pentru noi este important următorul joc pe care trebuie obligatoriu să-l câștigăm“.