joi, 17 noiembrie 2022

Un meci cu multe pasiuni și ambiții!

A.F.C. Brebu - Triumf Poiana Câmpina


Etapa cu numărul 16 programează câteva meciuri interesante, printre acestea numărându-se și cel de la Brebu. Odată cu promovarea echipei Triumf Poiana Câmpina, care se vrea într-un fel a fi continuatoarea fostei F.C. Poiana Câmpina, acest joc poate intra de acum în categoria derbiurilor zonale. În plus, rețeta de public poate fi una ridicată deoarece, elevii antrenorului Săvulescu apar pentru ultima oară în acest sezon în fața propriilor suporteri și firesc, își doresc să le ofere acestora o victorie. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

11.    AFC Brebu         14  6 3  5     26 - 26  21p

14.    Triumf                15  4 2  9     27 - 39  14p

Brebenii vin după două meciuri în care au ieșit cam “șifonați“ și nu se gândesc decât la un rezultat pozitiv, având în linii mari lotul aproape complet. De partea cealaltă, oaspeții antrenați și conduși în teren de Vali Bunea vor încerca să-și vândă cât mai scump pielea. Pe lângă acesta, care în mai multe sezoane a apărat culorile A.F.C. - ului, va fi interesant de urmărit și evoluția lui George Radu și Ion Lucian, ambii îmbrăcând de a lungul timpului tricourile grupării din Brebu. Așadar un meci care poate naște multe pasiuni și orgolii, poate fi urmărit sâmbătă după - amiază pe stadionul din Brebu începând cu ora 14.00.



Ca de fiecare dată iubitorii de fotbal își vor putea îmbogăți colecția cu un interesant program de meci (foto-sus) cu condiția să fie prezenți la stadion. 

Cătălin Tănase, priveşte cu încredere acest joc: ”Aștept ca fanii noștri să fie lângă noi”

Președintele A.F.C. - ului consideră acest joc la fel de important ca și cele disputate până acum și dorește un rezultat pozitiv.

”Se anunță un meci echilibrat în care ambițiile sunt de ambele părți. Deci un joc care poate oferii un spectacol fotbalistic tuturor celor care se vor afla în tribuna stadionului nostru. Pentru noi este ultimul joc pe care-l vom susține pe teren propriu în acest final de sezon și aștept ca fanii noștri să fie lângă noi așa cum au făcut-o de fiecare dată”, ținut să precizeze cunoscutul oficial (foto-sus) din Brebu.

Partida va fi condusă la centru de Valentin Dumitru ajutat la cele două linii de Doru Petre și Mircea Rusu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

 Petrolistul Boldeşti - Voința Vărbilău

 Teleajenul Vălenii de Munte - Tricolorul Breaza

 C.S. Cornu - C.S. Strejnicu

 Avântul Măneciu - C.S. Câmpina

 A.F.C. Băneşti - C.S.O. Băicoi

 C.S. Brazi - C.S. Măneşti

 Unirea Urlăţi - C.S. Berceni

 Atletic United - Petrolul `95