sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Totul pentru o iarnă liniștită!

A.F.C. Brebu - Triumf Poiana Câmpina 1-0 (1-0)


În perspectiva unei vacanțe de iarnă lipsită de griji, jucătorii brebeni au fost cei care au condus ostilitățile. În fața unui adversar care încearcă să țină pasul cu rigorile Ligii A Prahova, elevii lui Săvulescu au deblocat tabela în minutul 35, Tibi Oancea profitând de un moment de visare al defensivei adverse, după o pătrundere încheiată cu un șut pe jos, fără speranțe pentru Stroie. Același jucător, care ieri a împlinit 30 de ani, a trecut chiar în startul partidei pe lângă deschiderea scorului. Șapte minute mai târziu, Ștefan putea marca un gol de generic, dar șutul său plasat, din poziție lateral stânga a trecut de puțin pe lângă poarta adversă. A urmat o repriză secundă caracterizată de același joc de luptă, dar cu un ritm puțin mai alert spre finalul jocului. Pe acest fond au fost și câteva momente când cele două porți au fost “amenințate“. Oaspeții, prezenți mai mult în joc, au avut șansa să egaleze, dar fie Stănulescu (`63) a reținut o minge în doi timpi, fie Ion Lucian nu a fructificat o lovitură liberă de la marginea lui “16“ din poziție frontală. În plus, aceștia au reclamat și neacordarea unei lovituri de la punctul cu var. În replică, gazdele puteau mării diferența dacă “centralul“ ar fi acordat penalty la un fault clar în careu asupra lui Vișan, fie prin Tibi Oancea scăpat singur cu portarul. În linii mari aceasta a fost istoria unui joc încheiat cu un succes meritat pentru gruparea din Brebu care în ultima etapă din acest sezon se va deplasa  pe terenul formației C.S.O. Băicoi.

► A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Neagu, Oprica, Marcu, Duricu, B. Dumitru, Drăgan, Ștefan, Oancea, Vișan. Au mai jucat: Dima și Stoica.

Antrenor: Robert Săvulescu

► Triumf: Stroie - Bej, Radu (cpt), Năstase, Stan, I. Dumitru, Georgescu, Bunea, Tol, Alexe, Român. Au mai evoluat: Țurlea, Vintilă, I. Lucian și Rece.

Antrenor: Alexandru Vereu

Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Un meci greu, o victorie muncită și meritată în fața unui adversar care s-a mobilizat pentru acest joc. Îmi felicit elevii pentru determinarea arătată și pot să spun că echipa care a fost mai bună a câștigat“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Sunt mulțumit de jocul băieților. De această dată au avut o atitudine pozitivă și au știut să gestioneze finalul acestui meci. Am întâlnit o echipă care a încercat să se agațe de orice minge dar una peste alta, raportat la oportunitățile de a marca pe care le-am avut, victoria este meritată. Suntem în grafic“. 

- arhivă foto -