joi, 24 noiembrie 2022

În așteptarea vacanței!

C.S.O. Băicoi - A.F.C. Brebu


În afara restanţei cu Tricolorul Breaza, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor mai avea de susținut în ultima etapă un joc împotriva echipei C.S.O. Băicoi. Dacă în campionatul trecut, gruparea băicoiană s-a scăldat în mediocritate, reușind în extremis o evitare a retrogradării, acum datele problemei par să fie cu totul altele. Întărită cu mai mulți jucători cu experiență, cu un buget confortabil, formația antrenată de Nouraș Nicorescu pare pusă pe fapte mari, dar rămâne de văzut dacă proiectul cu care a pornit la drum va fi unul viabil. De partea cealaltă, în tabăra brebeană se simte apropierea vacanței, după un sezon în care elevii antrenorului Robert Săvulescu se pot declara mulțumiți. Liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

7.    CSO                      15  8 3  4     51 - 15  27p

8.    AFC Brebu           15  7 3  5     27 - 26  24p

Așadar se anunță un meci interesant care poate oferii un spectacol fotbalistic de calitate. Partida poate fi urmărită sâmbătă dimineață pe stadionul din Băicoi, începând cu ora 11.00.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, președintele A.F.C. - ului, Cătălin Tănase (foto) a spus:

”După meciul din etapa trecută, când într-adevăr băieții au jucat sub presiune, vom face o deplasare mai liniștită. Suntem la finalul unui sezon în care toată lumea așteaptă vacanța. Mă aștept la un joc bun și sper într-un spectacol fotbalistic de calitate”

La centru se va afla Alina Năstase ajutată la cele două linii de Andrei Sotir și Valentin Dediu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Cristian Lefter.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

 Petrolul `95 - Avântul Măneciu

 C.S. Câmpina - A.F.C. Băneşti

 Voința Vărbilău - C.S. Brazi

 C.S. Strejnicu - Atletic United

 Triumf Poiana Câmpina - Petrolistul Boldeşti

 C.S. Măneşti - Teleajenul Vălenii de Munte

 Tricolorul Breaza - Unirea Urlaţi

 C.S. Berceni - C.S. Cornu