sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Gazdele puse la respect. A.F.C. - ul din nou în prim plan!

C.S.O. Băicoi - A.F.C. Brebu 1-2 (1-1)


Încă o dată, pupilii lui Cătălin Tănase au arătat că în meciurile contra formațiilor mult mai bine cotate, a căror buget este unul deloc de neglijat, forța de grup poate face diferența. Practic echipele din prima parte a clasamentului au fost incapabile să-i învingă pe fotbaliștii brebeni. Făcând un scurt bilanț, punctele obținute în deplasare, 2-1 cu C.S. Cornu, 1-1 cu C.S. Câmpina (un joc greu de digerat pentru câmpineni), 1-1 cu C.S.O. Boldești și 1-1 pe teren propriu cu Petrolul `95 vin să întregească o prestație remarcabilă a grupării din Brebu. Revenind la meciul de la Băicoi, gazdele care au în program două antrenamente pe săptămână, cu o serie de jucători în selecţionata judeţului Prahova, au primit un șoc neașteptat într-un joc în care porneau ca principale favorite. Primii care au lovit au fost oaspeții, Mădălin Vișan (`10) transformând cu siguranță un penalty obținut de Tibi Oancea. Chiar dacă au fost egalați, Huza (`10), brebenii au gestionat perfect această confruntare și au trecut în avantaj prin Tibi Oancea (`47) care singur cu portarul a înscris fără probleme. Diferența putea fi și mai mare prin cele două oportunități avute de același Tibi Oancea dar trebuie remarcată și evoluția lui Sebi Stănulescu care a dat siguranță defensivei sale. O bilă albă și pentru arbitrajul prestat de Alina Năstase. Primul ”11” trimis de Robert Săvulescu pe gazon a avut următoarea componență: Stănulescu (cpt) - Dima, Oprica, Neagu, Marcu, Stoica, Drăgan, Dumitru, Duricu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat Baciu și Popa. Chiar dacă sezonul s-a încheiat, cortina va fi trasă definitiv duminica viitoare, atunci când Stănulescu & Co. se vor deplasa la Breaza urmând să întâlnească pe Tricolorul, una dintre principalele favorite la promovare.

Pe marginea acestei partideRobert Săvulescu (foto), cunoscutul tehnician al A.F.C. - ului, a spus: “A fost un joc împotriva unei echipe mult mai bine pregătite dar s-a demonstrat încă odată că nu este suficient acest lucru. Jucăm fără presiune, jucăm de plăcere și acest lucru l-au simțit toate echipele care se află în prima parte a clasamentului. Din nou le mulțumesc elevilor mei pentru dăruire și devotament. Mai avem o restanță duminica viitoare, la Breaza, și aștept un meci în care cel mai bun să câștige“. 

La final, organizatorul de competiții Răzvan Neculaiu (foto) a spus: “Este o victorie meritată în fața unei echipe mult mai bine cotată. Ce pot să mai spun? Le mulțumesc băieților pentru dăruirea de care au dat dovadă în acest joc. Împreună cu ei dedicăm această victorie colegului nostru Edi Mărăcineanu care astăzi trăiește un moment important în viață - cununia civilă!