miercuri, 26 octombrie 2022

H&M Câmpina prezent în faza finală

Trofeele își așteaptă câștigătorii


Vremea frumoasă și bucuria de a juca fotbal trăită de micuții fotbaliști care s-au întrecut pe cocheta arenă de la Petrol a transformat ediția din acest an a Cupei Elitelor  într-un real succes. Urmărite îndeaproape de mulți oameni de fotbal dedicați activității juvenile, partidele au adus la rampă pasiuni, determinare și dorința actorilor de pe gazon de a fi remarcați. Și dacă tot am atins acest capitol se cuvine remarcat efortul organizatorilor de a asigura condiții optime de joc. Mai mult, un fapt inedit pentru un asemenea turneu a fost și transmisia live pe una dintre rețele de socializare a tuturor meciurilor. Notabil a fost și faptul că printre echipele calificate în următoarea fază a competiției s-au numărat și cele două reprezentante ale clubului gazdă antrenate de Daniel Hagianu și Gabi Baron.

H&M Junior 1 (foto-sus), a acumulat 7 puncte, 0-0 cu C.S. Orășenesc Mizil, 4-1 cu Petrolul `95 Ploiești, 3-0 cu Școala de Fotbal Eugen Nae și a avut următoarea componenţă: Pavel Ianis, Darius Tănase, Ion Filip, Darius Tocitu, Mario Cofaru, Mario Scărlătescu, Ianis Drăgan, Alex Marin, Albert Șchiopu, Dragoș Toma, Fabio Mihalache, Marco Steria, Filip Saralegui, Gabi  Dogaru, Vlad Milu, Paul Anita, David Văcărescu, Sasha Telegescu, Andrei Rotilă, Marius Grozea.



Cealaltă reprezentantă,  H&M Junior 2 (foto-sus), cu 4 puncte la activ, 1-1 cu A.C.S. Petrosport Ploiești, 3-0 cu A.F.C. Olimpia Comarnic, 0-3 cu F.C. Dinamo București a avut următoarea distribuție: Alex Șoldan, Dănuț Filip, Luca Dinulescu, Cristian Voicu, Andrei Nițescu, Darius Apostu, Matei Ungureanu, Mihail Sinc, Andrei Rotilă, Nico Baron, George Marin, Andrei Costea, Alex Ivănoiu, Luca Cioc, Daniel Daus.

Legat de comportarea celor două garnituri câmpinene, antrenorul Daniel Hagianu (H&M Câmpina) (foto)  a declarat: “Până la acest moment  în grupe au fost meciuri spectaculoase cu mulți copii talentați, dornici să facă fotbal cu adevărat. Se anunță un derbi de mare atracție, Rapid - Dinamo. Legat de comportarea copiilor noștri pot spune că prin evoluția lor s-a demonstrat că s-a făcut o muncă corectă în cadrul acestor echipe. Vreau să le mulțumesc pentru jocul lor care ne-a adus o calificare meritată în faza finală. De asemenea mulțumesc și părinților pentru susținere iar ultimul act al acestei competiții sper să se bucure de un succes și mai mare“.