miercuri, 26 octombrie 2022

În așteptarea ultimului act!


 

În organizarea clubului H & M Câmpina cu sprijinul Consiliului Județean Prahova și Asociația Pe Drumul Cel Bun, sinteticul de la Petrol a găzduit la începutul acestei săptămâni o atractivă competiție fotbalistică juvenilă. Rezervat grupelor de copii 2009, acest turneu a aliniat la start 16 echipe împărțite în patru grupe care au avut următoarea configurație:

► Grupa A: F.C. Dinamo București, A.F.C. Olimpia Comarnic, A.C.S. Petrosport Ploiești, A.C.S. HM Junior 2 Câmpina.

► Grupa B: F.C. Rapid București, F.C. Fair Play București, A.S. SAVI SPORT Ploiești, A.C.S. SPORT TEAM București.

► Grupa C: A.C.S. HM Junior 1 Câmpina, F.C. Petrolul `95 Ploiești, Școala de Fotbal Eugen Nae, C.S. Orășenesc Mizil.

► Grupa D: A.C.S. Petrosport Ploiești, F.C. Snagov, C.S.M. Ploiești, F.C. Petrolul Ploiești.

La finalul celor două zile de întrecere au fost desemnate opt echipe, primele două din fiecare grupă, acestea urmând să se întâlnescă în ultimul act al competiției. Așadar, pe data de 27 noiembrie se vor afla față în față pentru un loc sub soare următoarele grupări: F.C. Dinamo București, A.C.S. HM Junior 2 Câmpina, A.C.S. SPORT TEAM București, F.C. Rapid București, A.C.S. HM Junior 1 Câmpina, F.C. Petrolul `95 Ploiești, C.S.M. Ploiești, F.C. Petrolul Ploiești.

Prezent pe parcursul desfășurării acestei ediții a Cupei Elitelor, Mircea Hagianu (foto), președintele clubului H&M Câmpina a spus: “Am asistat la o competiție care asigură pentru mulți copii un drum spre înalta performanță. Prin aceste competiții se dovedește că fotbalul juvenil este un izvor nesecat de talente care din păcate, din anumite motive de organizare și nepăsare din partea F.R.F. și a guvernanților, se pierde pe parcurs“.

- arhivă foto -