sâmbătă, 22 octombrie 2022

Remontadã de efect!

A.F.C. Brebu - C.S. Berceni 4-3 (1-2)   


Ceea ce ar fi trebuit să fie o victorie de rutină pentru elevii lui Robert Săvulescu s-a transformat într-un adevărat chin, cel puțin în primul mitan, pentru puținii spectatori prezenți în tribuna stadionului din Brebu.  A fost o primă repriză în care chiar dacă au înscris prin Tibi Oancea (`21), amfitrionii au plătit tribut unor greșeli individuale și mai ales unor ratări nepermise în economia acestui joc. După ce au fost egalate, gazdele s-au văzut și conduse în urma unui penalty îndelung contestat, acordat de către ”centralul” Alexandru Chivu . Cele două echipe au chinuit fotbalul și în repriza secundă dar gluma s-a îngroșat în minutul 50 atunci când jucătorii din Berceni au mărit diferența. Răniți în orgoliu, localnicii au avut o revenire de efect reușind să întoarcă rezultatul în favoarea lor prin golurile marcate de Tibi Oancea (`74), Mădălin Vișan (`81) și Ionuț Dima (`90). Așadar, trupa lui Cătălin Tănase continuă seria meciurilor fără înfrângere, cinci la număr, cu trei victorii și două egaluri, cu 21 de puncte la activ, fiind la această oră pe un trend ascendent. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Gheorghe - Dima, Oprica (cpt), Marcu, Apăunei, Mărăcineanu, Stoica, Duricu, Ștefan, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți Țapu, Drăgan și Popa.

Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Sunt mulțumit de rezultat nu însă și de jocul echipei din prima repriză care a lăsat mult de dorit. Pentru noi urmează o pauză, meciul de la Breaza fiind amânat, după care vom evolua pe teren propriu contra formației din Mănești“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “În ciuda avertismentelor mele jucătorii mei au tratat jocul cu multă superficialitate. De-abia la 3-1 ei s-au trezit și este totuși de apreciat efortul lor de a reveni pe tabelă. În final a fost o victorie logică pe care băieții o dedică lui Ruben Gheorghe care în acest joc a avut o serie de promleme medicale și căruia îi dorim însănătoșire cât mai rapidă“.