vineri, 21 octombrie 2022

Invitație la fotbal juvenil

Cupa Elitelor Prahova


În perioada 24 - 25 octombrie Câmpina va găzdui o atractivă competiție fotbalistică juvenilă în organizarea clubului H & M Câmpina cu sprijinul Consiliului Județean Prahova și Asociația Pe Drumul Cel Bun.

Pe marginea acestui eveniment sportiv, Daniel Hagianu (foto), cunoscutul antrenor din cadrul acestui club ne-a declarat: “Este un adevărat maraton fotbalistic pe care Câmpina îl va găzdui. Consider că este benefic să aducem în prim plan astfel de activități sportive rezervate copiilor pentru că ei reprezintă viitorul. Sper ca împreună cu cei care mă vor ajuta pe parcursul acestui turneu să realizăm un lucru frumos, de calitate, iar la final toată lumea să fie pe deplin mulțumită. Pe această cale invit pe toți iubitorii de fotbal câmpineni să fie prezenți la acest eveniment fotbalistic de anvergură”.

Acest adevărat turnir fotbalistic rezervat categoriei de vârstă 2009 se va bucura de prezența unui număr mare de echipe de copii din județul nostru și nu numai. Iată și configurația formațiilor care s-au înscris și au confirmat participarea:

Grupa A: C.S. Dinamo București, A.F.C. Olimpia Comarnic, A.C.S. Petrosport Ploiești, A.C.S. HM Junior 2 Câmpina

Grupa B: F.C. Petrolul Ploiești, F.C. Fair Play București, A.S. SAVI SPORT Ploiești, A.C.S. SPORT TEAM București

Grupa C: A.C.S. HM Junior Câmpina, F.C. Dinamo București, C.S. Periș, F.C. Voluntari

Grupa D: A.C.S. Petrosport Ploiești, F.C. Snagov, C.S.M. Ploiești, F.C. Petrolul 2 Ploiești.

În mod sigur, în cele două zile de întrecere va fi o mare afluență de public, motiv pentru care organizatorii s-au pregătit să asigure toate facilitățile necesare celor prezenți. Nici la categoria PREMII organizatorii nu s-au lăsat mai prejos, urmând ca echipele clasate pe primele poziții să fie răsplătite cu frumoase premii care vor consta în cupe, medalii și diplome. Toate jocurile se vor desfășura pe “sinteticul” de la Petrol, fiecare zi a turneului debutând cu ora 9.00. Astfel, în cele două zile ale turneului vor avea loc meciurile din grupe urmând ca echipele calificate în faza finală să se întâlnească într-un ultim act programat pe 27 noiembrie, gazdă fiind aceași locație. Așadar, cei care iubesc fotbalul și ne referim în primul rând la cei foarte tineri, având în vedere că protagoniștii acestui turneu au o vârstă fragedă, sunt invitați alături de părinții lor să asiste la confruntările care vor avea loc pe stadionul aflat în incinta căminelor de la Petrol.