joi, 20 octombrie 2022

Un meci simplu la prima vedere!

A.F.C. Brebu - C.S. Berceni


Cu un meci mai puțin jucat, elevii lui Robert Săvulescu vor apărea din nou în fața propriilor suporteri, de această dată înfruntându-se cu o echipă fără prea mari pretenții. De altfel adversara pe care o vor întâlni se zbate de la începutul stagiunii în zona nisipurilor mișcătoare, acolo unde alături de C.S. Strejnicu, coboară nivelul fotbalului care se practică la Liga A Prahova. Totuși, cum în fotbal mingea este rotundă, jucătorii gazdă trebuie să ia meciul foarte în serios pentru a evita unele surprize neplăcute. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

8.    AFC Brebu           11  5 3  3     19 - 17  18p

17.  CS Berceni          11  1 0  10   13 - 52    3p

Și de această dată iubitorii de fotbal își vor putea îmbogăți colecția cu un interesant program de meci cu condiția să fie prezenți la stadion. Partida este programată sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 15.00. Jocul va fi condus la centru de Alexandru Chivu ajutat la cele două linii de Ionuț Dan și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.

Înaintea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele echipei gazdă s-a arătat optimist și dornic de un nou succes.   

”După o deplasare în care gazdele nu au asigurat asistență medicală, urmează să venim din nou în fața suporterilor noștri. Fără probleme mari de lot, întâlnim o formație care nu trebuie subestimată și pentru noi foarte important este ca cele trei puncte să rămână la Brebu. Facem eforturi mari ca gazonul să arate în condiții optime de joc și sper că la ora meciului prezența iubitorilor de fotbal să fie una ridicată”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S.O Boldeşti - C.S. Strejnicu

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Câmpina

● C.S. Brazi - Petrolul `95

● Unirea Urlaţi - A.F.C. Băneşti

● C.S. Cornu - Avântul Măneciu      

● C.S.O. Băicoi - Atletic United

● Voinţa Vărbilău - C.S. Măneşti

● Triumf Poiana Câmpina - Tricolorul  Breaza