sâmbătă, 8 octombrie 2022

Punct prețios pentru brebeni!

A.F.C. Brebu - Petrolul `95 1-1 (0-1)   


Elevii lui Robert Săvulescu au ieșit cu bine din ”dubla” recent disputată împotriva unor formații redutabile care la această oră cochetează cu primele locuri ale clasamentului. Dacă la Câmpina, punctul luat în fața C.S. - ului a produs tristețe în rândul gazdelor, același lucru se poate spune și după confruntarea împotriva trupei prezidate de Daniel Chiriță. După o repriză echilibrată în care ploieștenii au reușit să facă diferența pe tabelă, finalul actului secund a adus o egalare (`87) savurată de întreaga asistență.

A fost o fază la poarta oaspeților care l-a scos în prim plan pe Antonio Ștefan (foto). De la 17 metri, acesta a prins o torpilă care s-a dus direct la vinclu consfinţind un rezultat de egalitate perfect meritat pentru echipa prezidată de Cătălin Tănase. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Apăunei, Oprica, Marcu, Dima, Mărăcineanu, Duricu, Dumitru (cpt), Ștefan, Vișan, Oancea. Au mai evoluat Stoica și Baciu. După acest joc, Bogdan Dumitru și colegii lui vor încrucișa armele pe terenul formației C.S. Strejnicu într-un joc ce va conta pentru etapa cu numărul 11.

La final, pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele A.F.C. - ului a spus:“Un punct meritat pentru care le mulțumesc în primul rând băieților care s-au dăruit exemplar. Am jucat împotriva unei echipe bine pregătită care asigură jucătorilor condiții foarte bune pentru nivelul acestui eșalon. De asemenea mulțumesc spectatorilor care au venit în număr cât mai mare să ne încurajeze“.