joi, 6 octombrie 2022

Hamza vine la Brebu! Cu toții la stadion!

A.F.C. Brebu - Petrolul `95 Ploiești


Printre cele mai interesante jocuri ale etapei cu numărul 10 se numără și cel care se  va desfășura la Brebu unde va ateriza echipa prezidată de Daniel Chiriță, aflată în acest moment la două lungimi în spatele liderului. În mod sigur, unul dintre punctele de atracție ale acestei confruntări va fi cunoscutul atacant tunisian, Younes Hamza, prezent în calitate de antrenor - jucător al formației ploieștene. În runda trecută ploieștenii i-au umilit pe cei de la Triumf Poiana Câmpina, administrându-le o corecție severă, scor 7-1.  De partea cealaltă, elevii lui Robert Săvulescu au reușit să-și treacă în cont un prețios punct în deplasare, scor 1-1, producând o mică surpriză neplăcută jucătorilor de la C.S. Câmpina. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

2.  Petrolul `95   9  7 1  1     37 - 6    22p

9.  AFC Brebu   9  4 2  3     15 - 16  14p


Și de această dată iubitorii de fotbal își vor putea îmbogăți colecția cu un interesant program de meci (foto-sus) cu condiția să fie prezenți la stadion. Așadar, în perspectiva unui spectacol fotbalistic de calitate iubitori de fotbal din Brebu au toate motivele să ia cu asalt stadionul. Partida este programată sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 15.00. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Mihai Vizitiu și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Viorel Badea.

Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele echipei gazdă a declarat:   

”Venim după o deplasare la Câmpina unde am reușit să obținem un punct meritat. Avem un moral bun dar suntem conștienți că întâlnim o echipă foarte bună care numără în rândurile ei pe cei mai titrați fotbaliști din această serie. Mai precis, este vorba de Younes Hamza și Daniel Chiriță. Sper într-un joc bun, plăcut ochiului, mai ales pentru fanii noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină”.

Despre partida pe care echipa sa o va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului oaspete, Daniel Chiriță (foto) a spus: 

”Un meci dificil pentru noi cu o echipă arțăgoasă, o echipă care cedează foarte greu puncte pe teren propriu. Luăm meciul foarte în serios, de fapt i-am și atenționat pe jucători. Sperăm să câștigăm. Suntem mai bine pregătiți și cred că la acest capitol putem face diferența”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S.O Boldeşti - C.S. Câmpina

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte Avântul Măneciu      

● C.S. Brazi - A.F.C. Băneşti

● Unirea Urlaţi - Atletic United

● C.S.O. Băicoi - C.S. Cornu

● Voinţa Vărbilău - C.S. Berceni

● Triumf Poiana Câmpina - C.S. Strejnicu

● C.S. Măneşti - Tricolorul  Breaza