miercuri, 5 octombrie 2022

Prima victorie oficială a juniorilor brebeni!

Petrolul `95 Ploiești - A.F.C. Brebu 0-1 (0-1)

Formată la începutul acestui an, grupa 2006 a clubului A.F.C. Brebu în a cărui componenţă se află numai jucători localnici, activează din acest sezon într-un campionat al județului Prahova rezervat juniorilor B. Evident, tracul debutului și-a pus amprenta asupra primelor rezultate dar gheața a fost spartă în etapa cu numărul 4, atunci când tinerii fotbaliști pregătiți de antrenorul Bogdan Baciu s-au impus în deplasare în fața colegilor lor de la Petrolul `95 Ploiești conduși de pe margine de Vasile Cosarek.

Per ansamblu a fost un joc bun în care succesul oaspeților a fost conturat în minutul 25, atunci când de la 14 metri, șutul lui Mihai Boghici (foto-sus) nu i-a lăsat nici o speranța portarului advers. Primul ”11” al A.F.C. - ului a avut următoarea componență: Buzatu - Brebene, Tudorache, Şoldan, Stănică, Sbîrcea, Stoica, Șchiopu, Teleptean, Buzățoiu, Boghici. Au mai fost folosiți: Costea, Târboiu, Văcaru, Necula și Rada. La final, bucuros pentru acest succes, antrenorul Bogdan Baciu a spus: Sunt foarte mulțumit de jocul băieților și îi felicit. A fost o partidă dominată tactic de către noi și per total am avut 4 ocazii mari de gol dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Am mare încredere în elevii mei și aștept în continuare să creștem de la meci la meci”.

Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele acestei săptămânii, mai precis sâmbătă, ora 9.30, pe teren propriu, atunci când jucătorii din Brebu vor primi vizita  formației C.S. Păulești.