joi, 13 octombrie 2022

O deplasare pentru trei puncte!

C.S. Strejnicu - A.F.C. Brebu  


În mod sigur, diferența din clasament va trebui să se vadă și pe terenul de joc. Fără nici un punct acumulat în această stagiune, ”lanterna” poate fi considerată o victimă sigură în fața unei formații care a avut un parcurs bun în ultimele etape. Evident, băieții lui Robert Săvulescu au datoria să ia meciul foarte în serios, chiar dacă adversarii lor par să nu se regăsească în acest debut de sezon. Liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

10.  AFC Brebu           10  4 3  3   16 - 17  15p

18.  CS Strejnicu        10  0 0 10    7 - 70    0p

Partida este programată duminică dimineață, pe stadionul Conpet, începând cu ora 12.00. Jocul va fi condus la centru de Gabriel Răduță ajutat la cele două linii de Bogdan Mociorniță și Ionuț Dan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Aurelian Cincinat.

Despre partida pe care echipa sa o va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului oaspete Cătălin Tănase (foto) a spus:

În ultimele două partide am avut un joc de calitate în compania a două formații puternice din seria noastră. Aștept concentrare maximă de la băieți chiar dacă întâlnim lanterna și meciul pare unul mai ușor. Suntem alături de Bogdan Dumitru care traversează o perioadă mai dificilă și cu toții dorim să-i dedicăm o victorie în jocul de duminică“.

Tot în această etapă, cea cu numărul 11, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Petrolul `95 Ploiești - C.S.O. Boldești

● C.S. Câmpina - C.S. Brazi

● Tricolorul Breaza - Voința Vărbilău

● Avântul Măneciu - Unirea Urlați

● A.F.C. Bănești - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

● Atletic United 1906 - C.S. Cornu

● C.S. Mănești - C.S.O. Băicoi

● C.S.C. Berceni - Triumf Poiana Câmpina