joi, 8 septembrie 2022

Un derbi local de atracție!

C.S. Cornu - A.F.C. Brebu


În bună dispoziție de joc, elevii antrenorului Robert Săvulescu vin după o victorie concludentă obținută pe teren propriu în fața echipei Unirea Urlați, scor 2-0. De partea cealaltă, gazdele, conduse de pe margine de Dragoș Mihalache, au repurtat un succes categoric, 3-0, în deplasarea de la Poiana Câmpina, în fața localnicilor de la Triumf. Ţinând cont de rivalitatea sportivă dintre cele două grupări, acest derbi local capătă o cotă de interes ridicată, fiind considerat unul dintre punctele de atracție ale acestei etape. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

7.      AFC Brebu         4  2 1  1      8 - 7    7p

9.      CS Cornu           4  2 0  2      8 - 6    6p

Așadar, Bogdan Dumitru și colegii lui vor lua cap-compas stadionul din Cornu. Partida este programată sâmbătă dimineață, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Mihai Amorăriței ajutat la cele două linii de Louis Opescu și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dobre.

Cătălin Tănase: ” Ne așteaptă un meci de luptã

Despre partida pe care echipa sa o va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului oaspete Cătălin Tănase (foto) a spus că se anunță un joc de luptă.

”Un derbi local așteptat de multă lume. Întotdeauna, aceste confruntări directe au fost echilibrate și au avut un farmec aparte. Venim la Cornu cu un moral bun și dorim să obținem un rezultat pozitiv. Sper într-un spectacol fotbalistic de calitate”.

Nicolae Vereu: ” Sper să asistăm la un meci frumos

Cu privire la meciul de sâmbătă, președintele clubului din Cornu, Nicolae Vereu (foto), a precizat că își dorește ca echipa cea mai bună să câștige această confruntare.

”Pentru noi este un meci obișnuit în care vrem să ne arătăm valoarea. Sper să asistăm la un meci frumos în care punctele să fie câștigate de echipa care o să aibă o evoluție mai bună”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 5, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Avântul Măneciu - Voința Vărbilău

● A.F.C. Bănești - C.S. Mănești

● C.S. Câmpina - Tricolorul Breaza

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Brazi

● Unirea Urlați - Petrolistul Boldești

● Atletic United 1906 – Triumf Poiana Câmpina

● C.S. Strejnicu - C.S.O. Băicoi

● Petrolul `95 Ploiești - C.S.C. Berceni