miercuri, 7 septembrie 2022

Gata de luptã. Juniorii brebeni pornesc la drum!



Pe agenda de lucru a lui Cătălin Tănase, președintele grupării A.F.C. Brebu, o prioritate aparte o reprezintă grija față de generația care vine din urmă. Astfel, după o pauză nedorită datorată acelei pandemii care ne-a schimbat viața în mare măsură, la Brebu s-a înființat o nouă grupă de juniori - 2006 care va porni la luptă nu peste mult timp. Mă bucură faptul că acești copii au posibilitatea să joace fotbal într-un cadru organizat. Pentru orice club, și mă gândesc la cele de nivelul nostru, nu este ușor din punct de vedere financiar să ai o echipă de juniori dar trebuie să înțelegem că dacă nu vine nimic din urmă fotbalul nostru are mult de suferit, declara recent cunoscutul oficial brebean. 

La această oră de pregătirea echipei se ocupă Bogdan Baciu (foto), un cunoscut fotbalist local care în viața de zi cu zi este profesor de sport. Legat de așteptările pe care le are de la tinerii jucători pe care îi antrenează, acesta a spus: ”Atât eu cât și copii așteptăm cu nerăbdare debutul nostru împotriva jucătorilor de la Stănceşti și evident dorim să pornim cu dreptul. Suntem un grup unit și împreună cred că vom face o figură frumoasă. Pentru noi toate meciurile vor fi foarte grele deoarece este prima dată când acești copii vor participa într-un campionat organizat. Sincer, vreau să văd rodul muncii mele începută în urmă cu patru luni. Practic am început de la zero cu acești copii. Sunt pentru a doua oară în calitate de antrenor la această echipă unde am avut rezultate foarte bune și acum am aceleași așteptări”

Lot:

● Portari: Ianis Comănescu, Andrei Buzatu, Eduard Baicu

Fundaşi: Anduţu Tudorache, Iulian Iordache, Rareş Sbîrcea, Gabriel Stănică, Octavian Tîrboiu, Ionuţ Ochia, Marius Brebene

Mijlocaşi: Ştefan Şoldan, Răzvan Stoica, Cosmin Teleptean, Liviu Buzăţoiu, Luca Necula, Iustin Văcaru, Răzvan Oprica, Mario Costea

● Atacanţi: Mihai Boghici, Răzvan Şchiopu

● Antrenor: Bogdan Baciu

● Organizator competiţi: Răzvan Neculaiu

● Președinte: Cătălin Tănase

Debutul micuților fotbaliști din Brebu va avea loc sâmbătă după-amiază, împotriva formației A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 13.00.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► A.S. Juniorul Şirna - Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii

► Viitorul Ceptura - C.S.C. Berceni

► A.S. Victoria 2021 Florești - Știința Albești

► Brădetul Ștefești - A.S. Petrolul `95

► Viitorul Cosminele - C.S. Păuleşti