sâmbătă, 3 septembrie 2022

Puncte ochite, puncte lovite!

A.F.C. Brebu - Unirea Urlați 2-0 (2-0)   


În fața unei formații destul de accesibilă, fotbaliștii brebeni au defilat fără probleme pe tot parcursul partidei. Aflată în formulă aproape completă, echipa prezidată de Cătălin Tănase a interpretat o partitură care a fost pe placul celor prezenți în tribuna stadionului din Brebu. Superiori la toate capitolele, gazdele au deschis relativ repede scorul. Omul potrivit la locul potrivit s-a dovedit a fi Tibi Oancea care în minutul 8, în urma unei lovituri libere a reluat cu capul din 6 metri fără speranțe pentru portarul advers. Cu multe oportunități de a marca, elevii lui Săvulescu au lovit din nou în minutul 42, atunci când la un corner executat de Bridinel, capul lui Mădălin Vișan a mărit diferența pe tabelă. Actul secund a avut parte de aceași dominare totală a gazdelor dar ratările au exasperat întreaga asistență. Rând pe rând, Vișan, Dumitru și Oancea au trecut pe lângă majorarea scorului în fața unor adversari care tot timpul meciului au stat la cutie. Singura acțiune notabilă a acestora s-a consumat la finalul meciului, dar Ruben Gheorghe a fost la post. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Apăunei, Oprica, Marcu, Mărăcineanu, Stoica, Duricu, Dumitru (cpt), Bridinel, Vișan, Oancea. Au mai evoluat Popa și Boghici.

Cu multe ratări în cont în această partidă, atacantul Tibi Oancea (foto) a spus: “A fost un joc dominat de noi în care scorul putea lua proporții. Sunt puțin nemulțumit de faptul că nu am putut să înscriu mai multe goluri dar sper că ratările de astăzi se vor transforma în goluri în jocul de la Cornu“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Băieții au trecut cu bine peste eșecul din etapa trecută. Sunt mulțumit de joc și bineînțeles de rezultat. Scorul putea fi mult mai mare dar acesta este fotbalul. Una peste alta privim cu încredere următoarea deplasare, cea de la Cornu, unde sper să obținem un rezultat pozitiv“.

După acest joc, Bogdan Dumitru și colegii lui vor încrucișa armele pe terenul formației C.S. Cornu cu jucătorii conduși de pe margine de antrenorul Dragoș Mihalache.