joi, 1 septembrie 2022

Gazdele nu au voie să facă pași greșiți!

A.F.C. Brebu - Unirea Urlați


Pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu, etapa cu numărul 4 înseamnă o confruntare față în față cu echipa Unirea Urlați. Fotbaliștii brebeni, cu moralul şifonat după ce în runda trecută nu au cucerit nici un punct, au ca obiectiv numai varianta victoriei. Sigur, meciul nu se anunţă deloc uşor pentru ei împotriva unei formații incomode, capabilă oricând de surprize. Pe aceste coordonate, Bogdan Dumitru şi colegii lui vor trebui să strângă serios rândurile într-un joc pe care nu au voie să-l piardă. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

10.    A.F.C. Brebu      3  1  1  1  6 - 7    4p

13.    Unirea                 3  0  2  1  3 - 4    2p

Și de această dată iubitorii de fotbal vor avea parte de un interesant program de meci (foto) care va putea fi lecturat în totalitate numai la stadion.

Jocul va fi condus la centru de Mihail Pandelea ajutat la cele două linii de Andrei Mateescu și Eduard Pârâianu. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17:00.

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Sper să depășim cu bine eșecul din etapa trecută. De această dată revin în lot o serie de titulari. Trebuie să ne concentrăm la joc, să avem o altă atitudine. Întâlnim o echipă care oricând poate crea probleme și mă aștept ca publicul să fie lângă noi, să ne susțină de-a lungul acestei partide”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Petrolistul Boldești - Teleajenul Vălenii de Munte

► C.S. Strejnicu - Petrolul `95         

► C.S.O. Băicoi - C.S. Brazi

► Voința Vărbilău - Atletic United         

► Triumf Câmpina - C.S. Cornu

► C.S. Măneşti - C.S. Măneciu         

► C.S. Berceni - C.S. Câmpina

► Tricolorul - A.F.C. Băneşti