sâmbătă, 10 septembrie 2022

Oaspeții au dat lovitura!

C.S. Cornu - A.F.C. Brebu 1-2 (0-1)


Considerat unul dintre capetele de  afiș al etapei cu numărul 5, meciul dintre cele două vecine din clasament, locul 7, respectiv locul 9, a fost unul destul de aprig disputat. Înaintea acestui joc, Cătălin Tănase, președintele formației oaspete se arăta optimist, în ciuda faptului că în ultimele întâlniri directe, cornenii s-au impus mai mereu. De această dată lucrurile nu au mai stat la fel. Superiori la capitolul posesie și ocazii, jucătorii gazdă s-au văzut lăsați în “10“ de căpitanul Bîrsănel (`30) acesta văzând roșu în fața ochilor după ce în prealabil fusese avertizat cu două galbene. Pe aceste coordonate, Mădălin Vișan (`40) a speculat o mare greșeală de portar care a consfinţit scorul primei reprize. Nemulțumite de rezultat, gazdele au ieșit și mai mult la joc însă Cojocaru, aflat în zi nefastă, a comis-o din nou și Edi Mărăcineanu (`69) a mărit diferența pe tabelă. Pe final, după ce amfitrioni au ratat un penalti (`90) și au reușit punctul de onoare (`95), elevii antrenorului Robert Săvulescu și-au trecut în cont toate cele trei puncte. Din păcate pentru George Bridinel, în urma unui fault (`50) s-a accidentat la mâna dreaptă, fiind nevoit să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

► C.S. Cornu: Cojocaru - Bîrsănel (cpt), Sandu, Filip, Zamfir, I. Ștefan, Baciu, Puchea, Mihai, Ducu, Soare. Au mai jucat: Vladimir, Chirilă, Cârstian și Șovăială.

Antrenor: Dragoș Mihalache

► A.F.C. Brebu: R. Gheorghe - Marcu, Oprica, Neagu, Apăunei, Dumitru (cpt), Stoica, A. Ștefan, Mărăcineanu, Bridinel, Vișan. Au mai evoluat: Popa, Dima și I. Lucian.

Antrenor: Robert Săvulescu

Următorul meci al brebenilor programat marți, începând cu ora 17.00, se va consuma pe teren propriu în compania echipei Atletic United Ploiești.

Declarații după joc:


Dragoș Mihalache (antrenor C.S. Cornu) :

“Am jucat să ne batem singuri. Am făcut două cadouri mari prin portarul nostru și în plus am ratat și o lovitură de la 11 metri. Acesta este fotbalul și nu ne rămâne decât să trecem cât mai rapid peste această înfrângere și să ne concentrăm la următoarele meciuri“.


Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu) :

“Per ansamblu apreciez jocul bun al elevilor mei. În final forța de  grup a învins. Am jucat împotriva unei echipe mai bine pregătită fizic. În continuare privim cu încredere următorul meci, cel cu Atletic United, un joc pe care-l vom susține marți, pe teren propriu și pe care dorim să-l câștigăm“.