luni, 12 septembrie 2022

Un meci în care gazdele au prima șansă!

A.F.C. Brebu - Atletic United  


Conform țintarului, etapa cu numărul 6 reprezintă o ”intermediară” care nu prea este agreată deloc în rândurile grupărilor prahovene. Motivul este unul lesne de înțeles. Cum majoritatea jucătorilor au serviciu, este foarte greu ca aceștia să ajungă la meciuri iar un alt factor destul de important este oboseala acumulată după orele de program. Ori în aceste condiții este foarte greu să avem un fotbal de calitate cât de cât. Excepție nu face nici meciul de la Brebu unde astfel de incertitudini plutesc în rândul ambelor formații. În campionatul trecut, în meciurile directe punctele au fost împărțite. În tur, la Brebu, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, iar pe stadionul de la Băicoi, Atletic a câștigat cu 3-1. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

4.    Atletic United      5  4  0  1  11 - 9    12p

7.    A.F.C. Brebu        5  3  1  1  10 - 8    10p

Și de această dată iubitorii de fotbal vor avea parte de un interesant program de meci (foto) care va putea fi lecturat în totalitate numai la stadion.


Jocul va fi condus la centru de Alexandru Chivu ajutat la cele două linii de Valentin Dediu și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru marți după-amiază, începând cu ora 17:00.

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Trebuie să ne concentrăm la joc și prin atitudine putem să legăm o nouă victorie. Sigur, nu va fi deloc ușor mai ales că întâlnim o formație care în campionatul trecut s-a bătut la promovare. Sper că publicul, pe care îl așteptăm în număr cât mai mare, să fie alături de noi și să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate”.

Legat de acest joc, Marian Apãunei (foto), fundașul de bandă dreaptă al gazdelor a spus: ”Cred că va fi un meci echilibrat în fața unei formații care a început surprinzător de bine această stagiune fotbalistică. Venim după o victorie importantă și suntem motivați 100%. Ne dorim cele trei puncte aflate în joc”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Petrolistul Boldeşti - C.S. Cornu              

► C.S. Brazi - Unirea Urlaţi

► C.S.O. Băicoi - Teleajenul Vălenii de Munte

► Voința Vărbilău - A.F.C. Băneşti

► Triumf Poiana Câmpina - Avântul  Măneciu

► C.S. Măneşti - C.S. Câmpina

► Tricolorul Breaza - Petrolul `95 Ploiești

► C.S. Berceni -  C.S. Strejnicu