joi, 29 septembrie 2022

Primul duel oficial!

C.S. Câmpina - A.F.C. Brebu  


Echipa municipalității câmpinene, cu un buget care își permite să țină câțiva jucători valoroși aduși la începutul sezonului, (fără ai avea în componenţă pe tinerii fotbaliști localnici asupra cărora se bate monedă și care își desfășoară activitatea de ani buni în acest club, oare de ce?) vine după un derbi care nici pe departe nu și-a onorat statutul. Din păcate mulți spectatori au plecat nemulțumiți de jocul disputat pe stadionul de lângă Gară, trăind nostalgia vremurilor de altă dată când adevărații conducători, Chițu, Guran sau Mara chiar produceau fotbal de calitate. Revenind la această partidă se  poate spune că gazdele pornesc favorite, având și avantajul unui ”sintetic” cu care deja s-au obișnuit. De partea cealaltă, echipa prezidată de Cătălin Tănase se află la polul opus ținând cont de acest decalaj generat de condițiile materiale, cu mult sub cele ale formației care reprezintă municipiul Câmpina. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

3.  CS Câmpina           8  6 1  1      26 - 8    19p

9.  AFC Brebu             8  4 1  3      14 - 15  13p

Totuși, de multe ori fotbalul este imprevizibil și cei prezenți în tribună pot asista la un spectacol plăcut, fără orgolii, înjurături sau eliminări așa cum s-a întâmplat recent în etapa trecută. Partida este programată sâmbătă dimineață, pe stadionul de la Petrol, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Ciprian Piciu ajutat la cele două linii de Adina Ciobanu și Cîrstea Alexandru. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Cătălin Popescu.

Despre partida pe care echipa sa o va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului oaspete Cătălin Tănase (foto) a spus:

”În condițiile în care avem mulți absenți meciul va fi foarte dificil pentru noi. Chiar nu știu cu cine o să jucăm în fața unei echipe bine pregătită fizic, cu antrenamente săptămânale și care se luptă pentru primul loc. Rămâne de văzut ce va fi”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 9, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S. Cornu - Unirea Urlați

● Avântul Măneciu - C.S. Brazi

● A.F.C. Bănești - C.S.O. Boldești

● Atletic United 1906 - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

● C.S. Strejnicu - Voința Vărbilău

● Tricolorul Breaza - C.S.O. Băicoi

● C.S.C. Berceni - C.S. Mănești

● Petrolul `95 Ploiești - Triumf Poiana Câmpina