joi, 22 septembrie 2022

Gazdele nu concep decât victoria!

A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești


Finalul acestei săptămâni prilejuiește iubitorilor de fotbal din Brebu un joc care are statutul de derbi zonal. Se întâlnesc două echipe care în etapa trecută nu au agonisit nimic. Dacă oaspeții au pierdut pe teren propriu, scor 1-6, în fața nou promovatei Triumf Poiana Câmpina, gruparea brebeană s-a întors de la Măneciu cu patru goluri primite, reușind să înscrie numai o singură dată. Istoria întâlnirilor directe arată că A.F.C. - ul din Bănești s-a impus cam de fiecare dată, elevii antrenorului Robert Săvulescu având dacă se poate spune așa ceva, un complex în fața formației vizitatoare. De altfel, ultimul succes al gazdelor datează din 9 aprilie 2017, și a fost obținut pe teren propriu, scor 1-0. Evident, ”după atâta frig și ceață”, cum spune Topârceanu, gazdele își doresc foarte mult victoria. Rămâne de văzut și replica formației oaspete care la această oră se află într-un proces de reconstrucție. Liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

10.    A.F.C. Brebu      7  3  1  3  11 - 13    10p

14.    A.F.C. Bănești   7  2  1  4  12 - 20      7p

Și de această dată iubitorii de fotbal vor avea parte de un interesant program de meci (foto - jos) care va putea fi lecturat în totalitate numai la stadion.


Așadar, partida cu formația din Bănești este programată sâmbătă după amiază, începând cu ora 17,00, pe arena din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Mihai Vizitiu și David Ştefan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Aurelian Cincinat.

Cătălin Tănase: ”Avem mare nevoie de victorie”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului din Brebu, Cătălin Tănase (foto), a precizat că singurul obiectiv luat în calcul este victoria.

”Îmi doresc un rezultat bun care să însemne un restart pentru echipa noastră. Jucători mei trebuie să înțeleagă că fără determinare, fără dorința de a fi mai bun nu se pot câștiga jocuri. Sper ca publicul să fie alături de noi în acest joc în care avem mare nevoie de victorie”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 8, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Petrolistul Boldeşti - Avântul Măneciu

● Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Cornu        

● C.S. Brazi - Atletic United

● C.S.O. Băicoi - Unirea Urlaţi

● Voința Vărbilău - Petrolul `95 Ploieşti 

● Triumf Poiana Câmpina - C.S. Câmpina

● C.S. Măneşti - C.S. Strejnicu

● Tricolorul Breaza - C.S. Berceni