duminică, 18 septembrie 2022

Eșec drastic pentru oaspeți!

Avântul Măneciu - A.F.C. Brebu 4-1 (0-1)  


Fără Bridinel, care rămâne în continuare departe de gazon datorită unei accidentări, fotbaliștii din Brebu nu au reușit să depășească momentul provocat de insuccesul de pe teren propriu din runda trecută. Chiar dacă au avut o primă repriză în care s-a jucat de la egal la egal, încheiată în avantaj prin golul lui Duricu (`2), după pauză oaspeții practic au fost de nerecunoscut. Cu un joc haotic, fără orizont, elevii lui Săvulescu au primit gol după gol, spre satisfacția spectatorilor localnici prezenți în tribunele stadionului din Măneciu. Urmează etapa cu numărul 8 în care Sebi Stănulescu & Co. vor întâlni pe teren propriu pe A.F.C. Bănești. Primul ”11” trimis de Săvulescu pe gazon a avut următoarea componență: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Dima, Ștefan, Stoica, Dumitru, Duricu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat Popa, Rusu, Baciu și Boghici. 

Pe marginea acestei partideRobert Săvulescu (foto), cunoscutul tehnician al A.F.C. - ului, a declarat: “Felicit echipa gazdă pentru seriozitate și ambiție. Sper ca jucătorii mei să ia exemplu cum se tratează un meci de fotbal. Sunt supărat pe prestația lor modestă și îi aștept la următoarele jocuri să aibă o altă atitudine pe gazon“. 

Supărat de joc dar și de rezultat, Cătălin Tănase (foto), președintele formației din Brebu, a spus.  “Am întâlnit o formație tânără care s-a dăruit exemplar. Sunt total nemulțumit de felul cum s-au prezentat jucătorii noștri. Urmează o analiză a jocului nostru din ultimele două etape și sper să ne revenim cât mai repede“.