joi, 15 septembrie 2022

Mobilizare în tabăra oaspeților!

Avântul Măneciu - A.F.C. Brebu


După eșecul rușinos suferit pe teren propriu, elevii antrenorului Robert Săvulescu nu au altă opțiune decât să se reabiliteze față de proprii suporteri cu un rezultat pozitiv în meciul pe care-l vor susține împotriva formației Avântul. În etapa trecută, jucătorii din Măneciu au pierdut în deplasarea de la Poiana Câmpina, 1-2 cu Triumf, și ocupă o poziție în a doua parte a clasamentului. În acest moment, cele două competitoare au următoarele locuri în clasament:

8.      A.F.C. Brebu      6  3   1  2    10 - 9    10p

13.    Avântul               6  2   0  4    13 - 11    6p

Cătălin Tănase, dorește seriozitate:  Mergem la Măneciu să spălăm rușinea”

Președintele A.F.C. - ului consideră acest joc la fel de important ca și cele disputate până acum și dorește un rezultat pozitiv.

”Mergem la Măneciu să spălăm rușinea din etapa trecută. Chiar dacă suntem în continuare afectați de unele absențe din lot, încercăm ca prin jocul nostru să arătăm cu totul altfel. Întâlnim o formație care mai mereu pe propriul lor teren ne-a pus probleme dar sper ca la finalul partidei să obținem un rezultat pozitiv ”, ținut să precizeze cunoscutul oficial (foto-sus) din Brebu.

Așadar, acest nou episod este programat pe stadionul din Măneciu sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17.00. Partida va fi condusă la centru de Andrei Sotir ajutat la cele două linii de Ionuț Dan și Emilian Chipon. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Tudor Negoiță.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

 Petrolul `95 - C.S. Măneşti

 C.S. Câmpina - Voința Vărbilău

 C.S. Cornu - C.S. Brazi

 A.F.C. Băneşti - Triumf Poiana Câmpina

 Unirea Urlaţi - Teleajenul Vălenii de Munte

 Atletic United - Petrolistul Boldeşti

 C.S. Strejnicu - Tricolorul Breaza

 C.S. Berceni - C.S.O. Băicoi