duminică, 17 iulie 2022

“Cupa Sfântul Ilie“ la a treia ediție!


Pe parcursul a două zile, sinteticul din Brebu a fost gazda unui atractiv turneu fotbalistic rezervat tinerilor din zonă la iniţiativa autorităților locale in frunte cu Adrian Ungureanu, primul edil al cunoscutei localităţi prahovene. Sub privirile unui numeros public avid de fotbal și-au disputat cu multă ardoare șansele de a ocupa un loc pe podium un număr de 6 echipe, împărțite în două grupe. Ultima zi a acestei competiții fotbalistice a fost rezervată jocurilor care au stabilit cele două finaliste. La capătul unui joc spectaculos, cu multe goluri, câștigătorii acestei competiţii au fost declarați jucătorii echipei La Dimache care s-au impus în fața colegilor de la Spartak Pietriceaua, scor 9-1. Iată că această grupare cucereşte pentru a doua oară consecutiv trofeul pus în joc graţie următorilor jucători: Robert Oprica, George Badea, Mihai Buzățoiu, Marian Dragomir, Robert Brebeanu, Cătălin Pavel, Costin Tănase, Petre Stoica. O notă în plus şi pentru Robert Oprica, acesta fiind declarat cel mai bun jucator al turneului.



La finalul acestei competiții fotbalistice a avut loc și festivitatea de premiere, capitol la care organizatorii au căutat să fie la înălțime. În aplauzele întregii asistențe, echipele clasate pe podium au fost recompensate cu medalii, cupe, tricouri și diplome după care s-a sărbătorit aşa cum se cuvine acest frumos eveniment. Felicitări și președintelui A.F.C. din Brebu, Cătălin Tănase, grație căruia acest eveniment sportiv a putut să aibă loc într-o organizare ireproșabilă. După această competiție care a fost un real succes, rămâne ca organizatorii să continue pe aceași linie, să diversifice asemenea manifestări sportive într-o comunitate locală care are nevoie de mișcare mai mult că oricând.

Impresii ... impresii ... impresii ...

Petre Boeru:  Sportul reprezintă o forţă importantă în procesul de dezvoltare a unei comunităţi”

Legat de perspectivele sportului brebean, Petre Boeru (foto), vice-primarul cunoscutei localități prahovene a spus că se acordă o mare atenție activităților sportive desfășurate pe plan local. ”Sportul înainte de toate înseamnă sănătate. Încercăm să investim și să construim o bază sportivă complexă. Este vorba, în primul rând, de o sală de sport cu 180 de locuri, în vecinătatea stadionului, dar și de construirea unei tribune moderne. Astfel, arena de fotbal va beneficia de o tribună acoperită care să găzduiască în condiții normale pe toți aceia care vor viziona meciurile echipei noastre. Sunt convins că o să ne mândrim cu un complex sportiv care va schimba mult în bine imaginea localității noastre”.

Cătălin Tănase: ”Sincer, mă bucur că la Brebu există o dragoste mare pentru sport”

Pe marginea acestui eveniment deosebit, președintele clubului A.F.C. Brebu, Cătălin Tănase (foto), a precizat că aceste competiții sunt benefice tuturor tinerilor care vor să facă mișcare.

“Ȋn primul rând vreau să mulțumesc autorităților locale pentru sprijinul acordat. De asemenea, vreau să-i mulțumesc și lui Marian Tănase care mi-a oferit un ajutor prețios în desfășurarea acestui eveniment sportiv. Ca de fiecare dată, această competiție are un farmec aparte. Sunt momente de satisfacție atât pe teren cât și pe margine, acolo unde jocul în sine naște multe pasiuni și ambiții sportive în sensul bun al cuvântului. Sincer, mă bucur că la Brebu există o dragoste mare pentru sport și sper ca asemenea evenimente sportive să nu fie singulare. În curând vom avea și o sală de sport și atunci cu siguranță vom avea o gamă largă de întreceri sportive la care vor fi invitați toți aceia care vori dori să facă mișcare”.

Robert Nuțu: Turneul a scos în evidență dorința tinerilor de a face mișcare

Ca și în ediția trecută, dreptatea a fost împărțită de Robert Nuțu (foto), unul dintre cei mai apreciați “fluieraşi“ ai primei scene fotbalistice a județului nostru. La final acesta s-a declarat surprins plăcut de modul cum a decurs acest turnir fotbalistic.

“Am fost onorat să fiu din nou prezent la o astfel de competiție fotbalistică care iată a devenit tradiție în această cunoscută localitate prahoveană. Într-o organizare ireproșabilă turneul a scos în evidență dorința tinerilor de a face mișcare, de a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. De asemenea nu pot să nu remarc prezența unei asistențe numeroase și o a atmosferă benefică fotbalului”.

- GALERIE FOTO -