miercuri, 20 iulie 2022

Gata, A.F.C. Brebu pornește motoarele!

Pregătiri pentru noul sezon 

Aflată pe poziția a VIII-a la finalul sezonului Ligii A Prahova, cu un punctaj foarte bun comparativ cu alte sezoane, gruparea din Brebu privește cu încredere noua stagiune fotbalistică care va debuta pe 20 august.

A.F.C. Brebu, reunire la 24 iulie și mai multe amicale!

Conducerea clubului brebean a stabilit că reunirea va avea loc duminică, 24 iulie, iar apoi vor avea loc câteva partide amicale, cu Voința Vărbilău, Tricolorul Breaza, C.S. Câmpina și C.S.O. Băicoi. ”Ne vom reuni pe 24 iulie, dată care va coincide cu un prim amical susținut la Vărbilău în compania localnicilor de la Voința. După aceea am antamat mai multe jocuri de verificare cu Tricolorul Breaza, C.S. Câmpina și C.S.O. Băicoi. În toată această perioadă vom încerca să ne întărim lotul prin cooptarea unor jucători care să ne aducă plus-valoare. Suntem în discuții cu ei, avem un termen și vom vedea cine ni se va alătura. Se anunță un campionat mult mai puternic valoric, și mă refer la faptul că după o absență de câțiva ani, au promovat și două formații din Câmpinaa mai precizat Cătălin Tănase (foto-jos).



Robert Săvulescu: ”Toți jucătorii de bază vor rămâne la Brebu”

Confirmat din nou pe banca tehnică, antrenorul Robert Săvulescu (foto-jos) se arată încrezător în forţa echipei sale. ”La această oră se contează pe revenirea unor jucători. Este vorba de  fundașul stânga Sebi Rusu care va securiza compartimentul defensiv alături de ceilalți colegi de linie. Tot în același compartiment își va face simțită prezența și experimentatul Alexandru Neagu după ce în ultima perioadă acesta a fost plecat în afara țării. În aceași situație se află și mijlocașul Bogdan Baciu aflat după un scurt periplu la gruparea C.S. Şotrile”. Singurele semne de întrebare planează asupra liniei mediane unde conducerea clubului din Brebu se află în discuții avansate cu câțiva fotbaliști care pot aduce un plus de valoare”.