sâmbătă, 7 mai 2022

Un rezultat echitabil!

A.F.C. Brebu - C.S. Pãuleşti 1-1 (1-0)   


În fața unei formații care se îndreaptă cu pași mari spre promovare, gruparea brebeană a interpretat o partitură care cu mai multă șansă putea fi una câștigătoare. În ciuda faptului că au lipsit câțiva titulari, elevii lui Robert Săvulescu au făcut un joc remarcabil care în minutul 44 a fost răsplătit cu un gol marcat de Tibi Oancea. După pauză, gazdele au făcut pasul înapoi și pe fondul unei posesii superioare, jucătorii din Păulești au reușit egalarea în minutul 66. A fost o fază discutabilă, mai precis o centrare în careul brebenilor și în urma unei aglomerații, Bogdan Dumitru a deviat balonul în propria poartă, acesta acuzând o împingere la care ”centralul” nu a intervenit. În linii mari aceasta a fost istoria acestei partide încheiată cu un rezultat echitabil apreciat de întreaga asistență, chiar dacă oaspeții puteau da lovitura pe final. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Gheorghe - Dima, Oprica, Marcu, Mărăcineanu, Stoica, Duricu, Vișan, Dumitru, Oancea, Marinescu. A mai fost folosit și Ion Lucian. Următoarea partidă a brebenilor care reprezintă o intermediară, se va consumă marți pe terenul formației Tricolorul Breaza.

Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Sunt foarte mulțumit de joc și de rezultat dar și de evoluția băieților. Au dat dovadă de caracter și au jucat de la egal la egal cu niște adversari care ocupă în acest moment fotoliul de lider. De asemenea vreau să mulțumesc tuturor iubitorilor de fotbal din Brebu pe care i-am simțit în permanență alături de noi“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Mă declar mulțumit de rezultat în condițiile în care au lipsit trei jucători de bază. Mai mult, să nu uităm că am evoluat împotriva liderului și am demonstrat încă odată că în fața echipelor bune A.F.C. Brebu reprezintă o nucă greu despart. Țin să mulțumesc și publicului nostru care nu a avut ce regreta după această înfruntare și care la final ne-a aplaudat“.