joi, 5 mai 2022

Atenție, vine liderul. Toată lumea pe stadion!

A.F.C. Brebu - C.S. Păuleşti


După rezultatul surpriză obținut de elevii lui Robert Săvulescu, victorie pe terenul formației C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte, meciul de sâmbătă devine unul și mai atractiv. Se întâlnesc două grupări cu obiective diferite și chiar dacă oaspeții pornesc cu prima șansă, fotbaliștii gazdă au demonstrat în nenumărate rânduri că pot fi o nucă greu de spart. În tur, pe gazonul din Păuleşti, gazdele s-au impus la limită printr-un gol marcat în minutul 85. În acest moment, liniile de clasament ale celor două grupări se prezintă astfel:

1.      C.S. Pãuleşti      25  20  3    2       86 - 16    63p

8.      A.F.C. Brebu      26  12  3  11       56 - 44    39p  

Din păcate, o veste tristă ne-a parvenit de la gruparea condusă de Cătălin Tănase, cu privire la unul dintre componenții generației de aur a fotbalului din Brebu. Este vorba de decesul din cursul acestei săptămâni a lui Sorin Drăgan, fostul fundaș al formației Foresta Brebu care în anul 1992 a reușit frumoasa performanță de a ajunge până în “saisprezecimile“ Cupei României, atunci când pe teren propriu echipa sa a cedat în fața fotbaliștilor de la Dinamo București. În memoria lui, înaintea jocului cu C.S. Păuleşti se va ține un minut de reculegere. În mod sigur, iubitorii fotbalului din Brebu vor lua cu asalt tribuna stadionului local, cu speranța că vor asista la un spectacol sportiv de calitate. Așadar, partida cu formația C.S. Păuleşti este programată sâmbătă după-amiază, începând cu ora 18,00. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popişteanu ajutat la cele două linii de Gabriel Răduță și Bogdan Mociorniță. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Mitu Roşu.

Cătălin Tănase:  Sper să avem parte de un spectacol fotbalistic de calitate”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține contra liderului, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că se așteaptă la un spectacol fotbalistic de calitate.

”Un meci care se anunță foarte atractiv. Un meci deschis oricărui rezultat. Chiar dacă avem unele probleme de efectiv, sunt convins că vom putea da o replică curajoasă echipei din Păuleşti, care în acest moment deține fotoliul de lider. De fiecare dată când întâlnim echipe puternice am știut să ne mobilizăm, lucru pe care îl aștept și în meciul de sâmbătă. Din păcate, cu durere am aflat de decesul lui Sorin Drăgan, un jucător exponențial al generației lui, care a contribuit din plin la dezvoltarea fotbalului, la nivelul localității noastre. Pe această cale clubul nostru transmite sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Revenind la jocul de sâmbătă, sper ca împreună cu iubitorii de fotbal din Brebu pe care îi aștept în număr cât mai mare să avem parte de un spectacol fotbalistic de calitate”.

Programul acestei etape mai cuprinde următoarele meciuri:

● Unirea Urlaţi - C.S. Cornu

● Petrolul `95  - C.S. Teleajenul Vălenii de Munte

● Petrolistul Boldeşti - Tricolorul Breaza

● C.S. Măneciu Tinerețea Izvoarele

● C.S. Măneşti - C.S.O. Băicoi

● A.F.C. Băneşti - Voința Vărbilău

● A.S. Strejnic - Atletic United

● C.S. Berceni - C.S. Brazi