duminică, 17 aprilie 2022

Un set la zero!

Petrolul `95 - A.F.C. Brebu 6-0 (2-0) 


Surprinzător, scorul etapei a fost stabilit de către trupa lui Daniel Chiriță în fața unei formații a cărei evoluție a fost de nerecunoscut. Oaspeții au încercat, cel puțin în prima parte a jocului să mențină cât de cât un echilibru dar pe fondul unor greșeli personale au plecat la cabine cu un dezavantaj de două goluri. Mitanul secund a fost unul catastrofal pentru fotbaliștii brebeni care odată cu primirea celui de-al treilea gol au depus complet armele. Primul ”11” trimis de Robert Săvulescu pe gazon a avut următoarea componență: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Oprica, Marcu, Ștefan, Dumitru, Duricu, Zahiu, Marinescu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat Dima, Stoica și I. Lucian. Un alt test important pentru Sebi Stănulescu & Co. se anunță a fi cel cu Unirea Urlați, programat la finele săptămânii viitoare pe teren propriu.

Pe marginea acestei partideRobert Săvulescu (foto), cunoscutul tehnician al A.F.C. - ului, a spus: “Ce pot să mai spun? O evoluție slabă din partea elevilor mei care la un moment dat au picat psihic și în asemenea condiții fotbalul nu te iartă. Sper să ne revenim cât mai repede și în următorul joc să evoluăm la capacitate maximă“. 

Referitor la acest joc, Cătălin Tănase (foto), președintele formației din Brebu, a ținut să precizeze: “În opinia mea a fost un accident nedorit și fiecare dintre noi trebuie să învățăm din greșeli. Mergem înainte și acum ne gândim la următoarea partidă, cea cu Unirea Urlați, în care trebuie să obținem toate punctele puse în joc“.