miercuri, 20 aprilie 2022

Gazdele nu concep decât victoria!

A.F.C. Brebu - Unirea Urlați

Săptămâna Mare prilejuiește iubitorilor de fotbal din Brebu un joc de mijlocul clasamentului. Se întâlnesc două echipe care în etapa trecută nu au agonisit nimic. Dacă oaspeții au pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în fața Petrolistului din Boldești, gruparea brebeană s-a întors de la Petrolul `95 cu șase goluri primite, fără a reuși măcar golul de onoare. De consemnat că în tur, elevii antrenorului Robert Săvulescu au pierdut nemeritat, scor 2-1 pe arena din Urlați, după un joc pe care l-au controlat în cea mai mare parte a timpului dar în final ratările s-au răzbunat. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

9.      A.F.C. Brebu      24  10  3  11  49 - 42    33p

12.    Unirea                 24  8    5  11  35 - 47    29p

În mod sigur, cum fiecare dintre adversare urmărește să-și mărească zestrea de puncte, meciul se anunță a fi unul de luptă și de ce nu, de o calitate superioară pentru acest eșalon fotbalistic. Așadar, partida cu formația din Urlați este programată vineri după amiază, începând cu ora 17,00, pe arena din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Andrei Moroiță ajutat la cele două linii de Ionuț Dan și David Ştefan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.



Cătălin Tănase: ”Se anunță un joc de luptă”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că singurul obiectiv luat în calcul este victoria.

”Se anunță un joc de luptă între două echipe sensibil egale. Este momentul să strângem rândurile obiectivul fiind desigur câștigarea celor trei puncte puse în joc. Așadar așteptăm la meci pe toți iubitorii de fotbal brebeni și nu numai, prilej ca și pe această cale să le dorim Sărbători Pascale cu pace în suflet alături de cei dragi”.



Tot în această etapă, cea cu numărul 25, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Petrolul `95 Ploieşti - C.S. Cornu        

● Petrolistul Boldeşti - Teleajen Vălenii de Munte

● C.S. Măneciu - C.S. Păuleşti

● C.S. Măneşti - Tricolorul Breaza

● A.F.C. Băneşti - Tinerețea Izvoarele

● A.S. Strejnic - C.S.O. Băicoi

● C.S. Berceni - Voința Vărbilău

● C.S. Brazi - Atletic United