vineri, 22 aprilie 2022

În pas de defilare!

A.F.C. Brebu - Unirea Urlați 4-0 (2-0)  


În fața unei formații destul de accesibile, fotbaliștii brebeni au defilat fără probleme pe tot parcursul partidei. Superiori la toate capitolele, elevii antrenorului Robert Săvulescu au interpretat o partitură care a fost pe placul iubitorilor de fotbal din Brebu veniți în număr destul de mare la această confruntare. Ca de fiecare dată, Tibi Oancea și-a făcut simțită prezența, de această dată printr-o ”dublă”, secondat de Vișan și Zahiu, ultimul transformând cu siguranță o lovitură de la punctul cu var. De remarcat și revenirea pe gazon a lui Alex Neagu care prin jocul său a dat consistență defensivei brebene. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Stănulescu (cpt) - Neagu, Oprica, Ștefan, Mărăcineanu, Zahiu, Duricu, Vișan, Dumitru, Oancea, Marinescu. Au mai evoluat Stoica, Dima și I. Lucian. Următorul meci al brebenilor se va consuma pe terenul formației C.S. Teleajenul Vălenii de Munte.


Legat de acest joc, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a declarat: “Sunt mulțumit de joc și de rezultat dar și de evoluția băieților. De asemenea apreciez efortul lui Neagu care după o mai lungă perioadă de timp a revenit pe gazon. Mă bucur că spectatorii au fost în număr destul de mare prezenți la acest meci și vreau ca pe această cale să le mulțumesc. Tuturor le doresc un Paște Fericit alături de cei dragi“.

La final, președintele Cătălin Tănase (foto) a spus: “Mă bucur de rezultatul obținut și vreau să le mulțumesc jucătorilor mei. Au demonstrat încă odată că echipa noastră este o nucă greu de spart în propriul fief. Ca de fiecare dată le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și le urez un Paște Fericit “.