joi, 28 aprilie 2022

Orice este posibil!

C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - A.F.C. Brebu


Runda cu numărul 26 a Ligii A Prahova la fotbal aduce pentru elevii lui Robert Săvulescu o nouă deplasare, aceștia urmând să întâlnească gruparea C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte. Privind clasamentul se poate observa că ambele formații sunt cam de aceași valoare. În etapa trecută, jucătorii din Vălenii de Munte au obținut un punct prețios pe stadionul Petrolistului din Boldești, scor 2-2, în timp ce brebenii și-au conturat o victorie facilă în fața propriilor suporteri, scor 4-0, cu Unirea Urlați. În turul campionatului, Stănulescu și colegii săi au avut câștig de cauză, dispunând în propriul fief cu 5-0 de gruparea ce evoluează la această ora pe stadionul din Drajna. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

7.      Teleajenul         25  11  7    7       44 - 38    40p

8.      A.F.C. Brebu      25  11  3  11       53 - 42    36p

Pe aceste coordonate, înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă, deschisă oricărui rezultat. Așadar, partida cu formația C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte este programată sâmbătă dimineață, începând cu ora 11,00, pe arena din Drajna. Jocul va fi condus la centru de Valentin Dumitru ajutat la cele două linii de Andrei Mateescu și David Ştefan. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Safta.

Cătălin Tănase: ”Prin determinare și atitudine pot obține un rezultat bun”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că se așteaptă la o evoluție bună din partea fotbaliștilor brebeni.

”Un meci dificil pentru noi în condițiile în care nu vom putea alinia cel mai bun ”11”. Din păcate ne confruntăm cu câteva absențe notabile. Totuși, chiar și așa eu am încredere în cei care vor intra pe gazon că prin determinare și atitudine pot obține un rezultat bun. Totul depinde numai de ei”.

Programul acestei etape cuprinde următoarele meciuri cu mențiunea că o parte dintre acestea vor fi reprogramate deoarece unele echipe au jucători care vor evolua sâmbătă în finala cu selecționata A.J.F. - ului din județul Brașov.

● C.S. Cornu - C.S. Brazi    

● Voința Vărbilău - A.S. Strejnic

● C.S.O. Băicoi - A.F.C. Băneşti

● Tinerețea Izvoarele - C.S. Măneşti

● Tricolorul Breaza - C.S. Măneciu amânat

● C.S. Păuleşti - Petrolistul Boldeşti amânat

● Atletic United - C.S. Berceni amânat  

● Unirea Urlaţi - Petrolul `95  amânat