joi, 14 aprilie 2022

În căutare de noi puncte!

Petrolul `95 Ploiești - A.F.C. Brebu

În etapa trecută, ambele echipe au reușit să adune puncte prețioase. Ploieștenii s-au impus în deplasarea de la Boldești, scor 2-1, în timp ce A.F.C. - ul a remizat în propriul fief, scor 2-2, cu C.S. Cornu, una dintre formațiile de la vârful clasamentului. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

6. Petrolul `95        22  12  5    5  62 - 33    41p

9. A.F.C. Brebu      23  10  3  10  49 - 36    33p

Chiar dacă diferența de puncte este una destul de substanțială și oferă un avantaj gazdelor, pupilii președintelui Cătălin Tănase sunt hotărâți să-și vândă cât mai scump pielea. Jocul va fi condus la centru de Mihai Amorăriței ajutat la cele două linii de Bianca Florea și Mădălina Crăciun. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Safta. Aşadar, fotbaliștii brebeni vor ateriza duminică dimineața pe stadionul formației Petrolul `95 Ploiești, partida fiind programată să înceapă la ora 11.00.

Pe marginea acestui joc, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”În opinia mea întâlnim o echipă imprevizibilă și mă gândesc la rezultatele obținute de aceasta în acest început de sezon. Se anunță un meci deschis în care orice este posibil. În linii mari lotul nostru este valid și sper într-o evoluție notabilă din partea jucătorilor mei”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Cornu - Atletic United        

► Voința Vărbilău - C.S. Brazi

► C.S.O. Băicoi - C.S. Berceni

► Tinerețea Izvoarele - A.S. Strejnic

► Tricolorul Breaza - A.F.C. Băneşti

► C.S. Păuleşti - C.S. Măneşti

► Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Măneciu

► Unirea Urlați - Petrolistul Boldești