joi, 7 aprilie 2022

Ȋși vor lua brebenii revanșa?

A.F.C. Brebu - C.S. Cornu

În tur, fotbaliștii brebeni au părăsit gazonul arenei din Cornu cu un gust amar. Înaintea fluierului de final, în minutul 90 al acelei partide, la scorul de 2-1 pentru gazde, brebenii au irosit un penalty care i-au privat de un rezultat de egalitate mai mult decât meritat. Dar cum timpul zboară foarte repede iată-ne în fața etapei cu numărul 23, în care de această dată fotbaliștii din Cornu au calitatea de vizitatori. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

4. C.S. Cornu              21  15  4  2    46 - 12    49p

9. A.F.C. Brebu           22  10  2  10  47 - 34    32p

Indiscutabil, jocul de la Brebu poate fi socotit un adevărat derbi zonal, plin de orgolii și pasiuni. Se întâlnesc două grupări redutabile, care au în componenţă mulți jucători de valoare și care oricând pot face diferența. Ambele vin după victorii meritate, victorii de moral. C.S. Cornu s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în fața fotbaliștilor din Vărbilău, același lucru realizând-ul și elevii lui Robert Săvulescu, câștigători în fața Petrolistului Boldești, scor 1-0.

Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Valentin Dediu. Ȋn calitate de observator A.J.F., Cincinat Aurelian. Aşadar, iubitorii de fotbal brebeni îşi pot revedea idolii la lucru sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17:00.

Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”Un meci de tradiție în care cel mai bun să câștige. După locul în clasament întâlnim o echipă redutabilă, cu un parcurs foarte bun dar ținând cont că jucăm acasă, orice rezultat este posibil. Deci mă aștept la un joc frumos, deschis oricărui rezultat. Sper să avem un arbitraj de calitate și doresc ca băieții noștri să se ridice la exigențele iubitorilor de fotbal din Brebu pe care îi așteptăm în număr cât mai mare”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Petrolistul Boldești - Petrolul `95

► C.S. Măneciu - Unirea Urlaţi

► C.S. Măneşti - Teleajen Vălenii de Munte

► A.F.C. Băneşti - C.S. Păuleşti

► A.S. Strejnic - Tricolorul

► C.S. Berceni - Tinerețea Izvoarele

► C.S. Brazi - C.S.O. Băicoi

► Atletic United - Voință Vărbilău